DTM: Audi houdt vast aan sterke line-up

Net als in de F1 is het nog lang niet duidelijk hoe de startopstelling van de Deutsche Tourenwagen Masters er in 2012 uit zal zien. Fabrikanten Audi, BMW en Mercedes weigeren elke uitspraak over de coureurs die komend jaar in actie zullen komen. Doordat een nieuw reglement in werking treedt staan de drie deelnemers met elk zes bolides aan de start, al gaan er ook geruchten dat het er acht worden. Zelfs is de mogelijkheid aanwezig dat Audi en Mercedes enkele bolides uit het huidige kampioenschap inzetten, voor zo ver mogelijk aangepast aan de nieuwe regelgeving.

Dat leidt tot een groter startveld, maar heeft als nadeel dat er een kampioenschap in een kampioenschap verreden gaat worden. Bovendien kan BMW daar geen deel van uitmaken aangezien zij logischerwijs geen 2009-bolides tot hun beschikking heeft. RaceXpress maakt een rondje langs de velden, vandaag als afsluiter Audi.

Lees verder op RAceXpress

Gerelateerde artikelen