Zoek

Exclusive-uitvoeringen van Audi A8 en R8 Spyder

 

• De top in luxe en comfort voor Audi A8 en R8 Spyder

• Audi A8 exclusive op basis van zeer complete Pro Line plus-uitvoering

• In beperkte oplage beschikbaar

De Audi A8 en R8 zijn tijdelijk leverbaar in de zeer speciale exclusive-uitvoering. In het geval van de A8 vormt de toch al weldadige Pro Line plus-uitvoering de basis. De uitrusting wordt uitgebreid met onder meer 20-inch lichtmetalen velgen en een Valcona-lederpakket. De Audi R8 Spyder Exclusive biedt extra’s als fijnnappa leder en 10-spaak-y design 19-inch lichtmetalen velgen.

De Audi A8 exclusive is met onmiddellijke ingang te bestellen. De Audi A8 in Pro Line plus-uitvoering fungeert als basis. Dat betekent dat de volgende items onder andere standaard zijn: MMI navigatie plus, vierzone airconditioning, Bose Surround Sound, verwarmbare voorstoelen/achterbank, Parkeerhulp met achteruitrij-camera, comfortstoelen plus, dubbel glas, portieren met servosluiting, automatisch bedienbaar kofferdeksel, elektrisch bedienbare zonwering voor achterruit en zijruiten en adaptieve hoofdverlichting. De exclusive-uitvoering biedt daarbij de volgende extra’s: 20-inch lichtmetalen velgen (5-segmentspaak), decorinleg Audi exclusive, Audi exclusive lederpakket 1 (Valcona lederen bekleding van stoelen, middenarmsteun, deurpanelen, achterzijde stoelen in leder, stiknaadkleur naar keuze), bedieningselementen Audi exclusive (stuur, transmissiehendelknop en airbagafdekking in leder – kleur van leder en stiknaad naar keuze) en Audi exclusive vloermatten met lederen bies. De Audi A8 exclusive is er in combinatie met alle motorvarianten (behalve W12) en met normale of lange wielbasis. De meerprijs ten opzichte van de Pro Line plus-uitvoering bedraagt € 9.800. De Audi A8 3.0 TDI 150 kW/204 pk exclusive is er daardoor vanaf € 117.100

 

De R8 Spyder exclusive

De Audi R8 Spyder exclusive is er met de 4.2 V8 of de 5.2 V10. Voor een meerprijs van € 6.000 (4.2 FSI) of € 4.500 (5.2 FSI) wordt de standaarduitrusting uitgebreid met 19-inch tienspaak-y-design lichtmetalen velgen, decorinleg Klavierlak, Audi exclusive lederpakket Valcona 2 (uitgebreide fijnnappa lederen bekleding, bovenzijde dashboard in exclusive-leder, zijpanelen van de stoelen in corresponderende interieurkleur) en Audi exclusive vloermatten en bedieningselementen. De oplage van de exclusive-modellen is beperkt. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw/bpm.

 

Audi Nederland

 

 

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen