Grootste autokenner wint Audi ski-jack met iPhone App

Autozine brengt een update uit voor de gelijknamige iPhone app. Versie 1.2 maakt gebruik van nieuwe functies in de laatste versie van het besturingssysteem van de iPhone (“iOS5”). Daarnaast zijn de spelletjes een stuk interessanter geworden: er zijn voortaan prijzen te winnen! Deze maand wordt de grootste autokenner beloond met een fraai ski-jack van Audi.

Het delen van informatie met anderen staat centraal in de nieuwe versie van de Autozine app. Autotests, nieuwsberichten en de gehele app kunnen voortaan gemakkelijk worden gedeeld met anderen via Twitter en E-mail. Ook nieuw is dat de app voortaan toegang geeft tot het gehele archief van Autozine. Op veler verzoek is het het aantal beschikbare autotests niet langer beperkt tot de laatste zestien.

De spelletjes zijn en blijven het populairste onderdeel van de app. Deze zijn niet aangepast en toch interessanter geworden! Iedere maand wordt namelijk een prijs beschikbaar gesteld aan degene die de hoogste score haalt via de iPhone-app. De prijzen bestaan uit “goody bags” van automerken en hebben iedere maand een andere samenstelling.

Om een goed begin te maken stelt Audi deze maand een ski-jack beschikbaar aan de grootste autokenner! Het ski-jack is zwart en heeft een winkelwaarde van 359 euro. Degene die de hoogste score haalt bij het spel “Car spotting” wint deze begeerlijke zwarte jas die beschikbaar is in de maten L en XL. De winnaar wordt op 30 november bekend gemaakt.

“Autozine versie 1.2” is vanaf nu gratis te downloaden in de AppStore.

Zie ook: Autozine iPhone App

Gerelateerde artikelen

Tijdsprong

Tussen muren van sneeuw herhaalt de geschiedenis zich. Nieuwe hoofdrolspelers brengen de legendarische sprong over een Porsche opnieuw tot leven. Op de een of andere

Lees verder »