20 jaar fabrieksaflevering van nieuwe Audi’s

• ‘Kundencenter’ in Ingolstadt werd in 1992 geopend

• Sinds 1992 al meer dan één miljoen fabrieksafleveringen van nieuwe Audi’s

• Fabrieksaflevering ook voor Nederlandse Audi-klanten mogelijk

Het Kundencenter ofwel klantencentrum in het Audi Forum in Ingolstadt bestaat 20 jaar. Sinds de officiële opening op 8 mei 1992 zijn hier al meer dan één miljoen nieuwe Audi’s aan hun eigenaren overhandigd. In januari 2012 is het Kundencenter ingrijpend verbouwd. Per dag kunnen nu tot wel 330 nieuwe Audi’s worden afgeleverd. Ook Nederlandse klanten kunnen hun nieuwe Audi bij de fabriek ophalen.

Het Kundencenter in het Audi Forum heeft zich tot een groot succes ontwikkeld. Dat wordt treffend geïllustreerd door het feit dat onlangs de mijlpaal van één miljoen afleveringen werd bereikt. Het Audi Kundencenter leverde onder meer auto’s af aan beroemdheden als model Eva Padberg, voetbalster Bastian Schweinsteiger en de Beierse minister president Horst Seehofer.

2.400 m2 Audi-beleving

Na een grondige verbouwing heeft het Audi Kundencenter een oppervlakte van 2.400 m2. Deze ruimte is volgens de meest recente Audi-richtlijnen ingericht en geldt zodoende ook als voorbeeld voor Audi-dealers. Per dag kunnen in deze stijlvolle omgeving tot 330 nieuwe Audi’s aan klanten worden overhandigd. Ook Nederlandse Audi-klanten kunnen hiervan gebruik maken. Voor hen is er een speciaal arrangement dat bij aankoop van een nieuwe Audi voor € 275 is te boeken.

Na de ontvangst in het Kundencenter start het fabrieksbezoek of de rondleiding door het unieke Audi Museum Mobile, waar de rijke historie van het merk met de vier ringen prachtig naar voren komt. Tussen de middag is er een uitgebreide lunch. Na het fabrieks- of museumbezoek is er nog tijd over voor bijvoorbeeld een bezoek aan de Audi Shop. Speciaal voor kinderen zijn er rijsimulatoren en spellen. Hét hoogtepunt is natuurlijk de aflevering van de nieuwe Audi. De klant rijdt vervolgens zijn/haar nieuwe auto zelf naar huis.

Een fabrieksaflevering is mogelijk voor elk nieuw Audi-model – van Audi A1 tot en met R8. De Nederlandse Audi-dealers verstrekken graag uitgebreide informatie over alle mogelijkheden.

Audi Nederland

Reacties zijn uitgeschakeld.

Gerelateerde artikelen