AudiBlog.nl

Bugatti Veyron uitgeroepen tot ‘Greatest Car of the last 20 Years’

01_Bugatti_Veyron

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• Ruim 100.000 bezoekers van website BBC’s TopGear Magazine brengen stem uit

• Veyron ‘coolste’ auto in 100 edities van TopGear Magazine Nederland

De Bugatti Veyron is door BBC’s TopGear Magazine uitgeroepen tot ‘Greatest Car of the last 20 Years’. De Veyron kreeg deze onderscheiding naar aanleiding van een verkiezing op topgear.com waar meer dan 100.000 bezoekers een stem uitbrachten, alsmede op basis van de voorkeur van de redactieleden van het magazine. De Bugatti Veyron werd tot winnaar gekroond in een deelnemersveld van meer dan 50 auto’s.De Bugatti Veyron is ’s werelds krachtigste en snelste productieauto. Hij heeft twee wereldwijde snelheidsrecords voor productieauto’s op zijn naam staan, waarvan de meest recente dit jaar voor open auto’s met de Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse. Momenteel zijn de beide coupés – de Veyron 16.4 en de Super Sport, waarvan de productie was gelimiteerd tot 300 exemplaren, volledig uitverkocht. Van de in totaal 150 roadsterversies – de Grand Sport en de Grand Sport Vitesse – die de fabriek in Molsheim zullen verlaten, zijn er nog maar zo’n 50 beschikbaar, onder andere via Pon Luxury Cars in Leusden.

Engelands grootste automagazine TopGear verschijnt internationaal in 32 landen, waaronder in Nederland, en heeft wereldwijd een gecombineerd bereik van 9,2 miljoen lezers. Het magazine wordt vervaardigd in dezelfde kantoren waar ook het internationaal befaamde Tv-programma wordt geproduceerd.

 

Bugatti Veyron siert cover 100ste editie TopGear Magazine Nederland

De relatie Bugatti Veyron – TopGear krijgt in Nederland deze maand een extra speciaal tintje. Vandaag is de 100ste editie van TopGear Magazine Nederland in de schappen verschenen. Een waar collectors item, met op de cover de ‘coolste’ auto uit 100 nummers TopGear Magazine Nederland: de Bugatti Veyron, weerspiegeld in het blauwe vizier van de mystieke verpersoonlijking van TopGear zelf: ‘The Stig’. Deze 100ste editie van het Nederlandse magazine bevat het grootste artikel dat TopGear ooit produceerde en publiceerde: de top 100 coolste auto`s uit 100 nummers TopGear, met als ultieme, coolste auto de Bugatti Veyron.

 

Bugatti Nederland


Gerelateerd nieuws