AudiBlog Continental ContiWinterContact™ TS850 winterbanden actie!

Continental TS850 winterband actie audiblog.nl

Al klaar voor de winter? Nee, nog niet?
Via AudiBlog.nl kunnen wij tijdelijk de beste winterband volgens de bijvoorbeeld de ANWB aanbieden voor wel een hele mooie speciale prijs.
Met een prijs van € 000,- is dit de voordeligste prijs voor dit moment.

De Continental TS850 is  als winnaars winterband betiteld uit diverse testen zoals die van: ANWB, ADAC, AutoBild, Auto Express UK, Auto Motor Sport en Autozeitung.
Bewezen kwaliteit voor de laagste prijs.

Direct online bestellen

meer informatie op de website van de fabrikant www.conti.nl 


Wat enkele technische details Continental ContiWinterContact™ TS850:

Optimaal remmen en sturen in winterse omstandigheden.
Een groot aantal blokranden en profielgroeven vergroten de tractie en remprestaties op sneeuw en ijs.Tegelijkertijd zijn er meer randen beschikbaar om de zijdelingse krachten over te brengen bij bochten en het wisselen van rijbaan bij hoge snelheden. Dit zorgt voor perfecte handling en uitstekende grip, zelf in de meest extreme rijomstandigheden.

Korte remafstanden op ijs.
Dankzij de vele lamellen en de additionele lamellenranden wordt de dunne film water wat resulteert in ijs, doorbroken, vergelijkbaar met de werking van een ruitenwisser. Het resultaat: de Continental TS 850 heeft uitstekende remprestaties, die helpen om sneller tot stilstand te komen.

Comfortabel rijden en verbeterde rolweerstand.
Door het gebruik van een hardere hiel en extra versterking, kunnen zijwaartse krachten beter worden overgedragen met sturen. Dankzij meer flexibiliteit in het zijwandgebied, wordt er minder energie verloren tijdens compressie en rebound. Dit resulteert in een comfortabelere rit, betere handling en minder rolweerstand voor de Continental wintercontact.

Bij uw keuze van band moet altijd rekening gehouden worden met demaximumsnelheid van uw voertuig, de aanbevelingen van het voertuig en van de wiel-en bandenfabrikanten, alsook alle wettelijke richtlijnen die van kracht zijn in uw land.

Direct online bestellen

 

Gerelateerde artikelen

nl Nederlands
X