AudiBlog.nl

Wilt u ook een 4G netwerk in uw auto, de ProWifI4G maakt het mogelijk!

4G netwerk ingebouwd in de auto

Steeds meer delen van Nederland vallen onder de 4G-dekking, daarbij komen elke week weer meer plaatsen bij.
Een 4G-verbinding zorgt er namelijk voor dat internetten onderweg een stuk sneller gaat.
Dit is vooral handig als je je smartphone of een Tablet gebruikt als navigatiesysteem, want door de stabiele, snelle 4G-verbinding is je navigatiesysteem nog preciezer.

Passagiers op de achterbank genieten bovendien van het snelle streamen van films in HD.
Tot slot zou de auto ook nog kunnen functioneren als 4G-hotspot voor tablets en smartphones.
Met de Proline Wi-fi Hotspot kunt u iedere locatie voorzien van een snel en stabiel Wi-Fi netwerk dat middels een snelle 3G of 4G dataverbinding verbonden is met het internet.

Verbonden met een 4G netwerk biedt de ProWifI4G downloadsnelheden tot maar liefst 150 Mbps en uploadsnelheden tot maar liefst 50 Mbps. Op locaties waar nog geen 4G netwerkdekking beschikbaar is, schakelt de ProWifI4G automatisch terug naar een 3G of 2G verbinding.

Het Wi-Fi netwerk dat met de ProWifI4G gecreëerd kan worden, is bruikbaar voor alle type Wi-Fi apparaten. Het instellen van de router gaat eenvoudig via een beheerpaneel, dat via de internetbrowser op te roepen is.
Mocht het binnenkomende 3G/4G signaal beperkt zijn op de locatie waar de ProWifI4G is geplaatst, kan het signaal nog verder verbeterd worden middels de aansluiting van een externe antenne.

ProWifi4G kan in bijna elke auto merk worden ingebouwd.
De ProWifI4G is leverbaar voor €699,- inclusief BTW en montage op locatie (thuis of op je werk) door Proline Automotive Solutions.

Heeft u interesse vul dan het onderstaand formulier zorgvuldig in, Proline Automotive Solution zal dan spoedig contact met uw opnemen.

[contact-form-7 id=”71343″ title=”4G in de auto”]

Like onze acties op facebook, zo kunnen meerdere mensen van deze actie gebruik maken.
Onze dank hier voor.


Gerelateerd nieuws