AudiBlog.nl

Word een tester voor Audi

werkstatt
Rijd jij in een Audi die gebouwd is in 2009 of later? En wil je Audi helpen om de kwaliteit van hun online service te verbeteren? Meld je dan aan als tester en geef feedback over Audi’s online diensten. Testers ontvangen een financiële vergoeding van tenminste 20 euro per test en maken daarnaast kans op mooie prijzen.

Testbirds
Het Duitse Testbirds is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot de grootste crowdtesting provider in Europa, met kantoren in München, Amsterdam en Londen. Testbirds test apps, websites en andere software door middel van crowdsourcing. Deze tests hebben een focus op gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit en worden uitgevoerd door een uiteenlopende groep aan testers, van testprofessionals tot alledaagse consumenten. De feedback die zij geven helpt bedrijven en organisaties om altijd de beste kwaliteit te leveren wanneer het gaat om software.

Bouwjaar 2009+
Voor Audi is Testbirds op zoek naar specifieke testers. De autofabrikant wil de online service van webportaal myAudi verbeteren. Als Audi-rijder kan jij daarbij helpen, wanneer je Audi niet meer dan vijf jaar oud is. Na aanmelding ontvang je kort daarna een uitnodiging voor drie tests. Elke test zal zo’n 1 tot 2 uur in beslag nemen. Ter compensatie ontvang je tenminste 20 euro per test en maak je tevens kans op de volgende vier prijzen:

fahrertraining
1 x Driver Training voucher t.w.v. €500. 

werkstatt
1 x Technical Service voucher t.w.v. €200.

tankgutschein
2 x Tank voucher t.w.v. €50.

Aanmelden
Dus, rijd jij in een Audi uit 2009 of later? Wil je Audi helpen en daar ook wat aan verdienen? Ga voor meer informatie naar https://nest.testbirds.com/audi en meld je aan.
Deze test aanvraag is officieel door Audi AG uitgezet!

Deel deze actie via socialmedia:


Gerelateerd nieuws