Audi opent pop-up store in Utrecht ”Q2”

fullsizeoutput_e62

Op 1 december opent Audi een pop-up store in het centrum van Utrecht. Thema van de store is #untaggable, waar de Audi Q2 centraal staat. Bezoekers kunnen de auto bewonderen en door middel van een gave VR-experience de Audi Q2 op een andere manier ervaren. Ook zal de ‘Brandstore’ vol staan met leuke Audi cadeaus om uzelf of uw familie mee te kunnen verblijden tijdens de feestdagen.

De pop-up store van Audi is te vinden aan de Lange Viestraat 2 in het centrum van Utrecht. Bezoekers worden hier ondergedompeld in een echte Audi-sfeer. Door het beleven van de Audi Q2 VR-experience zal men de Audi Q2 op een zeer speciale manier kunnen ervaren

Audi Nederland

Gerelateerde artikelen

Teken van leven

Zijn passie voor patina leverde Ron Szasszer een versleten 356 Speedster op. En hij sloot een vriendschap met coureur Edward Parlett, die er bijna een

Lees verder »