Zoek

Beschik jij al over de Audi fiets? Zet ‘m goed op slot!

audi-racefietsAutomerk Audi staat voor innovatie en technisch vernuft. Dat zij echter niet alleen hun handtekening onder auto’s zetten bewijst de Audi fiets wel. Een prachtige racefiets van koolstofvezel met een uniek design. De perfecte fiets voor de fanatieke fietser, die graag snelheid maakt op een innovatieve fiets met veel gebruiksgemak. Natuurlijk zet je dit unieke bezit, dat maar liefst 17500 euro kost, dan ook op slot met een degelijk en kwalitatief slot.

Soorten fietsen

Bij een goede onlinezaak als fietsenopfietsen.nl, koop je fietsen in alle soorten en maten. Voor de kleine ritjes heb je de stadsfietsen. Voor degene die door de stad fietsen met extra spullen zijn er de stevige transportfietsen met een handige voordrager en een sterke bagagedrager. En natuurlijk kun je er ook prachtige racefietsen kopen bij Fietsenopfietsen.nl.

Deze fietsen zijn geschikt zijn voor de fanatieke, meer sportieve fietser. De Audi fiets is absoluut de top van deze klasse te noemen. Deze fiets, met de prijs van een auto, heeft een zadel afgewerkt met nappaleer. Het 790 gram wegende lichtgewicht frame en de wielen zijn gemaakt van kunststofvezel, het type dat Audi ook in het interieur van de Audi R18 e-tron quattro heeft verwerkt.
Koop een goed slot

Duidelijk een bezit waar je zuinig op mag zijn. Koop daarom in de goede slotenspeciaalzaak een degelijk slot met een ART-keurmerk. Als je echter echt zeker wilt zijn dat de Audi fiets niet door een handige dief wordt ontvreemd, koop dan meerdere sloten om je bezit op slot te zetten. De combinatie van een schijfremslot en een vloeranker geeft bijvoorbeeld een solide bescherming. Maar ook de combinatie met een degelijk kettingslot zorgt voor voldoende veiligheid. Op deze manier geef je jezelf een zeker gevoel, en kun je hopelijk nog lang genieten van dit prachtige staaltje innovatie en technisch vernuft.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen