De Audi RR concept bike: hybrid superbike

audimotorAls je van innovatie, waanzinnig design en unieke technische snufjes houdt, dan is de Audi RR concept bike gemaakt voor jou. Een fiets met het design van een motor, een conceptueel stukje kunst van het automerk Audi. Helaas is dit waanzinnige design nog niet in productie genomen. Maar desalniettemin zegt deze hybride superbike veel over de conceptuele kracht van het merk Audi, dat ook al in zijn auto-ontwerpen heeft bewezen te staan voor durf en vernieuwing. Dat met vernieuwing vaak ook snelheid meekomt, lijkt geen verrassing te zijn. Precies waarom het zo belangrijk is aandacht te besteden aan de veiligheid op de weg.

Veiligheid op de weg
Wie snel beweegt moet denken aan zijn veiligheid. Motorrijders schaffen daarom als ze verstandig zijn een motorhelm aan bij de betere online helmenzaken zoals Helmonline.nl. Een val kan veel blijvende schade veroorzaken aan de schedel, en dit is te voorkomen door een helm te kopen die een goede kwaliteit bezit.

Maar ook op de fiets is het belangrijk te denken aan je eigen, fysieke veiligheid. Een goede fietshelm beschermt de schedel, en kleding met fluorescerende strepen zorgt ervoor dat je goed zichtbaar bent in het verkeer. Mochten we in de toekomst ooit rondrijden op hybride superfietsen, dan wordt het zaak betere helmen aan te schaffen, en het design van de helmen mee te laten groeien met dat van fietsen en motors. \

Verkeerregels
De Audi RR concept bike, staat voor snelheid en technisch vernuft. De conceptuele kracht van deze hybride fiets is duidelijk. Maar mochten we ooit gebruik gaan maken van deze kruising tussen een fiets en een motor, dan zullen we veel aandacht moeten besteden aan de regels in het verkeer. De vraag is zelfs of onze huidige regels wel geschikt zijn voor een snelheidsduivel als de Audi RR concept bike.

Gerelateerde artikelen