AudiBlog.nl

Wat te doen met een miljoen: De mooiste Audi’s op een rijtje

Iedereen droomt ervan om van de ene op de andere dag miljonair te zijn. Met regelmaat zien we op Facebook berichten voorbij komen van mensen die op de pagina van Zodiac Casino een paar miljoen hebben gewonnen. Stel je toch eens voor dat dit jou ook zou gebeuren. Wat zou je dan doen met dat miljoen? Wij zouden zeggen: koop een Audi! Voor de gelegenheid hebben wij een paar mooie Audi’s voor je op een rijtje gezet!

 

De Audi R8 Coupé: een sportieveling
Hou je van luxe in een sportief jasje? Dan is de Audi R8 Coupé zeker een goede optie. Deze sportieve wagen heeft een sterk en robuust karakter waar je op de weg zeker indruk mee kan maken. De auto werd voor het eerst gemaakt in 2007 en de enorme populariteit zorgt ervoor dat dit mooie model Audi nog altijd in productie is, zowel als coupé als cabrio.

De Audi S1: lekker compact
Eén van de nieuwere modellen is de Audi S1. Met dit model voldoet het merk aan de vraag van de markt, want de laatste jaren zijn de compactere auto’s sterk in trek. Deze sportieve Audi heeft een luxe uitstraling en doet zeker niet onder voor de grotere modellen als het gaat om de prestaties. Deze Audi wordt sinds 2014 gemaakt en is ook nog steeds in productie. Je kunt de Audi S1 dus splinternieuw kopen met dat miljoen.

De Audi R8 Spyder: de duurste!
Als je een miljoen gewonnen hebt, dan hoef je natuurlijk niet meer naar de prijs te kijken. Je kunt ook gewoon kiezen voor het duurste model. Je komt dan al snel uit bij de Audi R8 Spyder. De sportieve wagen weegt maar liefst 1760 kilo en levert een prestatievermogen van 430 of 525 pk, afhankelijk van de uitvoering. Dit prachtige model wordt namelijk geproduceerd met twee verschillende motoren, namelijk een V8 en een V10.

De Audi 65: een klassieker
Je kunt natuurlijk een modern model Audi kopen, maar er zijn ook prachtige klassiekers die het hart sneller laten kloppen. Na de Tweede Wereldoorlog werd Audi door Mercedes-Benz overgenomen en deze zorgde voor enkele bewonderenswaardige klassiekers. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Audi 65, die nu kan worden gezien als een collectors item? Toch een iets nieuwer model, zonder al die hoeken en blokken in het design? Dan is de Audi 80 natuurlijk een uitstekende optie!


Gerelateerd nieuws