AudiBlog.nl

Autogadgets: voor een appel en een ei

Er zijn steeds meer toffe items op de markt die ons het leven makkelijker maken. Zo ook voor tijdens autorijden. Soms zit je urenlang in de auto. Hoe leuk is het dan als het allemaal wat comfortabeler en gezelliger gemaakt wordt? Wij zochten drie eenvoudige gadgets voor je op die je voor een appel en ei kunt kopen.

Sleutel? Waar ben je?

Allereerst een handige gadget voor de fase vóór je achter het stuur kruipt. Ken je het fenomeen Waar Zijn Mijn Autosleutels? Maak je autosleutels minder onzichtbaar met een toffe sleutelhanger! Behalve dat je met sleutelhangers thuis je sleutels sneller vindt, is het ook nog eens zo dat ze elders meer opvallen. Handig, als je ze verliest. Even om je heen kijken en je ziet de bos zo liggen, met een opvallende sleutelhanger eraan!

Koffietijd!

Vooral voor lange autoritten is iets lekkers mee hebben een uitkomst. Soms moet je zelfs ontbijten of lunchen in de auto. Hoe handig is het dan dat je speciale autobekers hebt? Hierin neem je een kop koffie of thee mee, die warm blijft. Ook als je ‘m een uur in je auto laat staan. Er zijn zelfs bekers die je via je usb-aansluiting kunt opwarmen. Daarin blijft de drank nog langer warm. Zorg er wel voor dat je op een recht stuk weg zit, voor je in de relaxstand gaat en een slok neemt!

Multifunctie

We kunnen tegenwoordig eigenlijk nooit meer zonder zaken die op stroom gaan. Hoe handig is het dan dat je met een dubbele usb-lader meer dingen tegelijk op kunt laden. Kun je die koffiemok erin doen, maar ook je mobiele telefoon. Het verloopstekkertje maakt dat je in elk geval twee apparaten tegelijk kunt opladen, soms zelfs meer. Nuttig, voor als je je telefoon als navigator gebruikt en de batterij bijna leeg is!


Gerelateerd nieuws