Zoek

Met deze tips kun je geld verdienen of juist geld besparen met je auto

Een auto bezitten kost geld. En een Audi al helemaal! Wie een auto bezit weet wat er allemaal bij komt kijken. De verzekering, wegenbelasting, onderhoudskosten, afschrijving en brandstof kunnen een behoorlijke hap nemen uit het maandelijkse budget. Maar wist je dat er toch mogelijkheden zijn om geld te verdienen aan jouw Audi? In dit artikel delen we enkele handige maar voor velen nog onbekende tips om geld te verdienen.

Geld verdienen met het delen van je auto

De deeleconomie is de afgelopen jaren flink in opkomst. Wist je dat de gemiddelde auto gemiddeld 23 uur per dag stilstaat? Dat is enorm zonde.

Het plaform van Snappcar biedt hier uitkomst. Hier kun je namelijk jouw Audi tegen betaling uitlenen aan anderen. Op Snappcar kun je je auto aanbieden aan anderen, zoals de buren. Met deze manier van geld verdienen kun je maandelijks zo’n €200 – €300 verdienen. Mooi meegenomen toch? Goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

De verzekering is goed geregeld (all-risk) en met SnappCar Keyless verhuur je je auto veilig zonder zelf aanwezig te hoeven zijn! Huurders die jouw auto boeken kunnen je auto openen en sluiten via de app.

Geld verdienen door je Audi te laten wrappen met reclame

Een andere tip om geld te verdienen met je auto: het laten wrappen van je auto met reclame van bedrijven. Het werkt zo: meld je auto aan en dan krijg je vanzelf aanbiedingen van bedrijven die jouw auto als rijdend reclamebord willen gebruiken. Zit er een passend aanbod bij? Dan wordt je auto gewrapt en gaat de teller lopen.

Er zijn maar enkele vereisten:

–        jouw auto moet bouwjaar 2010 of nieuwer hebben

–        jouw auto mag geen noemenswaardige schade hebben

–        je mag overal wonen, als je maar veel op de weg zit!

Deze tip om geld te verdienen kan best lucratief zijn: de verdiensten kunnen oplopen tot €250,- per maand.

Tips om geld te besparen op de autokosten

Audi’s zijn prachtige auto’s, met een goede reputatie op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Maar ze zijn niet goedkoop in onderhoud en reparatie. Als eigenaar van een Audi wil je graag zorgen dat je auto in topconditie blijft, maar dat betekent niet dat je daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen. In dit artikel delen we enkele handige tips en tricks om geld te besparen op het onderhoud van je Audi, zodat je auto in topconditie blijft zonder dat je bankrekening daarvoor hoeft te lijden.

Doe regelmatig zelf controles en klein onderhoud

Een van de beste manieren om geld te besparen op het onderhoud van je Audi is door regelmatig zelf controles en klein onderhoud te doen. Denk hierbij aan het controleren van de olie en het bijvullen ervan, het controleren van de bandenspanning en het vervangen van de ruitenwissers. Dit zijn kleine klusjes die je zelf kunt doen, zonder dat je daarvoor naar de garage hoeft te gaan. Door regelmatig deze kleine controles en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren, kun je mogelijke problemen op tijd opsporen en voorkomen dat ze groter worden en dus duurder om te repareren.

Ga naar een onafhankelijke garage

Als je naar een officiële Audi dealer gaat voor onderhoud en reparatie, betaal je vaak meer dan wanneer je naar een onafhankelijke garage gaat. Deze garages zijn gespecialiseerd in het onderhoud van verschillende automerken en kunnen vaak hetzelfde werk verrichten als de officiële dealer, maar dan voor een lagere prijs. Bovendien zijn deze garages vaak flexibeler in hun afspraken en hebben ze kortere wachttijden dan de dealer.

Koop Audi-onderdelen online

Een goed onderhouden Audi is minder gevoelig voor defecten en gaat langer mee. Zorg er daarom voor dat je je auto regelmatig laat onderhouden volgens de voorschriften van de fabrikant. Hierdoor kun je problemen vroegtijdig opsporen en voorkomen, wat uiteindelijk goedkoper is dan het repareren van grote defecten.

Laat je auto regelmatig onderhouden

Een goed onderhouden Audi is minder gevoelig voor defecten en gaat langer mee. Zorg er daarom voor dat je je auto regelmatig laat onderhouden volgens de voorschriften van de fabrikant. Hierdoor kun je problemen vroegtijdig opsporen en voorkomen, wat uiteindelijk goedkoper is dan het repareren van grote defecten.

Rijd zuinig

Een zuinige rijstijl kan helpen om het onderhoud van je Audi goedkoper te maken. Door rustig te rijden, niet te hard te remmen en niet te abrupt gas te geven, belast je je auto minder en slijten de onderdelen minder snel. Daarnaast verbruikt een zuinige rijstijl minder brandstof, wat je op de lange termijn ook geld kan besparen. Probeer daarnaast ook onnodig lange ritten te vermijden, want hierdoor belast je de auto extra.

Maak slim gebruik van garanties en verzekeringen

Als je Audi nog onder de garantie valt, dan is het verstandig om deze te benutten als er iets gerepareerd moet worden. Als het probleem onder de garantie valt, dan betaalt de fabrikant de kosten van de reparatie. Dit kan een aanzienlijk bedrag schelen. Ook kan het verstandig zijn om een goede verzekering af te sluiten voor je Audi. Hiermee ben je verzekerd voor eventuele reparatiekosten die niet onder de garantie vallen. Het kan in sommige gevallen voordeliger zijn om een duurdere verzekering af te sluiten, omdat deze een hogere dekking biedt.

Conclusie

Met deze tips kun je geld besparen op het onderhoud van je Audi, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en betrouwbaarheid van je auto. Door regelmatig zelf controles en klein onderhoud uit te voeren, naar een onafhankelijke garage te gaan, Audi-onderdelen online te kopen, je auto regelmatig te laten onderhouden, zuinig te rijden, slim gebruik te maken van garanties en verzekeringen, gebruik te maken van kortingsacties en aanbiedingen en onnodige reparaties te voorkomen, kun je aanzienlijk wat geld besparen op het onderhoud van je Audi.

We hopen dat deze tips je helpen om geld te besparen op het onderhoud van je Audi, zodat je nog meer kunt genieten van je prachtige auto zonder dat het je te veel kost. Vergeet ook niet om regelmatig controles en onderhoud uit te voeren om je auto in topconditie te houden. En als je op zoek bent naar meer tips om geld te verdienen, bezoek dan deze website over gratis geld verdienen voor meer handige tips, trucs en ideeën.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen