AudiBlog.nl

Audi A3 limousine facelift model 2009

De website Autobild geeft een erg mooie impressie weer van de A3 facelift.
Wat echt typisch Audi gaat worden zijn de rij leds onder de koplampen, en de extra belijning naast de grill die doorloopt over de motorkap. Ook zie je de oplopende lijn aan de onderzijde, gemaand de tornado lijn. Dat wil zeggen bij stilstaand dat de auto voor uit wil. Dus sportief. Uiteraard wat gewijzigde kleur stellingen, andere Radio’s met sommige met SD-card en aansluiting voor een mp3 in de tunnelconsole. Uiteraard de Attraction Ambition en Ambiente blijven intact. Uiteraard voor elke nieuwe type nieuw gevormde lichtmetalen velgen vanaf 16 inch. Ook gelijk de S line verkrijgbaar. Alleen in combinatie met de Ambiton. Of je neemt een Attraction of Ambiente met een S line exterieur pakket. Houdt in; andere voor bumper, S line badgets. En je auto ziet er sportief uit.

De facelift staat geplant zo rond Juni/Juli 2008.

foto: Autobild.de


Gerelateerd nieuws