AudiBlog.nl

Audi S4 2008

Hier toont AudiBlog de Spyshot van de Audi S4 limousine vanaf de Nurburgring in Duitsland.

De Audi S4 wordt gedownsized, dat houdt in niet de S5 motor met 354pk 8 cilinder. Maar een nieuwe ontwikkelde 6 cilinder met Turbo erop. Dit voor de uitstoot Co2 te verlagen. En een betere gewicht verdeling te verkrijgen. Hij wordt uiteraard ook gesound tuned met een mooie sportieve klank. Zodat men weet dat het een bijzonder A4 is.
De inhoudt schijnt rond de 350>370 pk te krijgen. Later volgt de RS4 met en vermogen van rond de 500pk!


De S4 krijgt een normale look wat ook op de Audi A4 S line komt, uiteraard met mooie velgen in 18 inch standaard, en de Audi Demper regeling erop. Aan de achterzijde maken de 4 uitlaat pijpen het geheel mooi af.Verwacht een goede basis uitrusting. Introductie zal na september 2008 zijn. (o.v.b.)
Zo gauw wij meer informatie hebben zullen we het mededelen.


Gerelateerd nieuws