Audi Q5, introductie in Beijing+microsite


De Audi Q5 domineerde de krantenkoppen een maand geleden, toen een aantal zogenaamde ‘eerste beelden’ van de vijf-zits SUV hun weg vonden via verschillende media.
Het was aanvankelijk gemeld voor de wereld debuut in Genève, maar de speculatie was vernietigd toen Audi aangekondigd de Q7 V12 TDI te introduceren.De Q5 zal worden onthuld tijdens de Beijing Motor Show volgende maand, verpakt met Audi’s nieuwe 7 traps S-Tronic. Het zal worden gebaseerd op de Audi’s MLP platform (die blijkbaar ook de basis voor Porsche’s komende vijf-zits SUV), met de lengterichting geplaatste motor. En in later stadium zal verschijnen in de andere quattro modellen evenals in de nieuwe A4, en vervolgens in alle voorwiel aandrijving modellen.

Hier de microsite van de komende Audi Q5, volg de link;
https://microsites-secure.audi.com/q5onlinespecial/html/popup.html

De Beijing motorshow is van 22 tot 28 april 2008.
http://www.china-autoshow.com/index_e.asp

Gerelateerde artikelen

nl Nederlands
X