Zoek

Beurs Geneve 2008


Van 6 tot 16 maart openen in het Zwitserse Genève de deuren van één van de belangrijkste autobeurzen van het jaar. De Autosalon van Genève geeft vaak een goede indruk van wat het nieuwe jaar aan nieuwe modellen, primeurs en toekomstvisie gaat brengen.


De Autosalon van Genève is sinds jaar en dag één van de belangrijkste beurzen ter wereld. De talloze primeurs en conceptcars geven een goede indruk van de nabije toekomst.
Audi presenteert de Nieuwe A4 Avant, De TT TDI en de Q7 v12 TDI, en de concept van de Q7 de Coastline, zie plaatjes van deze uitvoering op onze site.
Audi staat op stand nummer 1061.

Met een vloeroppervlakte van 82.000 m2 is de Autosalon van Genève een relatief compacte beurs. De stands zijn gemiddeld genomen veel kleiner dan bijvoorbeeld op de IAA in Frankfurt en de Autosalon van Parijs waardoor alles gemakkelijk af te lopen is. Vooral wie enkel op zoek is naar de grote primeurs kan in één dag gemakkelijk alle hallen doorlopen.

Goed bereikbaar
De Autosalon van Genève is zowel met de auto, de trein als het vliegtuig uitstekend te bereiken. Met de auto is het vanaf Utrecht gerekend 900 km en het is uiteraard prima te combineren met een weekje wintersport in Zwitserland of Zuid-Frankrijk. Het snelst kunt u een dag op en neer met het vliegtuig. Vanaf diverse vliegvelden in Nederland gaan (goedkope) vluchten naar Genève.

Openingstijden, prijzen en route
Van 6 t/m 16 maart 2008 is de Autosalon van Genève op werkdagen geopend van 10 tot 18.00 uur en in het weekend van 9 tot 19.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 14 CHF (ongeveer 8 euro). Wie ervoor kiest om met de auto te gaan kan het beste navigeren naar de Route des Bailleux, 1215 Genève, Zwitserland.

www.salon-auto.ch/en

www.audi.ch

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen