Zoek

Audi R8 Milltek

AUDI R8 prestaties van het uitlaatsysteem en promotionele video van Milltek.

Milltek Sport heeft een roestvrijstalen uitlaatsysteem ontwikkelend voor de nieuwe Audi R8. In de promo video laten we zien de montage verloop van het uitlaatsysteem op de Audi R8, met de achterste bumper en hitteschilden verwijderd om het indrukwekkend montage van het uitlaatsysteem te laten zien. De uitlaat systeem heeft een unieke vorm. En de montage duurt ongeveer 5 uur.

Snel feiten:

Het duurde 2 volle dagen om te filmen, volledig shots waren nodig om de uitlaat-en in en uit te bouwen van de auto. De belangrijkste reden is dat het ongeveer 5 uur duurt het verwijderen van de standaard uitlaat en de Milltek uitlaat in te bouwen!
Het bouwen duurt meer dan 21uur van roestvrij staal slang (onder andere onderdelen en materialen). Met behulp van de ervaringen van onze succesvolle ontwikkeling van de Audi B7 RS4 V8 systeem hebben we niet alleen meer indrukwekkende vermogen en koppel meerwaarden gerealiseerd op de RS4, maar we zijn er ook in geslaagd om het pakket op de R8 systeem met een gewichtsbesparing van 15kg te maken!
De R8, met standaard uitlaat systeem heeft 420pk, met de Milltek uitlaatsysteem gemonteerd, is dit gestegen tot wel 445pk – dat is winst van 25pk. Luister naar de video clip.

millteksport

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen