Zoek

Audi TTS is Isle of Man TT Official Safety Car

Het hotel ligt in de Ierse Zee, het Isle of Man TT (Tourist Trophy) is een legendarische tijdrit per motorfiets race.

Afgezien van een sponsor van de TT in de afgelopen paar jaar, heeft Audi geschiedenis aan de wereldberoemde race. Terug in 1905, een van de oprichters Audi, NSU, concurreerde met aanzienlijk succes. Als gevolg daarvan was niet meer dan normaal, dat de organisatoren de terugkeer in de gunst ter ere van de 272 pk Audi TTS coupe wilden, die is vernoemd naar de TT motorsport evenement, zoals de officiële auto.

Peter Duffy, Audi UK’s Head of Marketing, becommentarieerde: “Het eiland Man hield de allereerste Tourist Trophy geval in Groot-Brittannië en werd een integraal onderdeel van Audi’s erfgoed in haar dagen met NSU. Wij kijken uit naar het schrijven van het volgende hoofdstuk in de geschiedenis van ons bedrijf met het publiek laten zien van de nieuwe Audi TTS op het eiland. ”

Er zullen in totaal acht Audi modellen uit het hele aanbod voor het beheer van het verloop van het evenement met inbegrip van vitaal natuurlijk inspectie en wegen openen van taken. Het Isle of Man TT loopt van 24 mei tot 6 juni.

Met dank aan WorldCarFans

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen