Zoek

Record 200.000 fans bij DTM presentatie 2008


Record 200.000 fans bij de DTM Presentatie
Dusseldorf en de DTM, die 2 passen gemakkelijk bij elkaar. Voor de derde keer vond in de hoofdstad van Noord Rijnland Westfalen de grote DTM presentatie een week vóór de officiële seizoen start in Hockenheim. 200.000 fans, volgende de presentatie van auto’s en chauffeurs in het hart van de stad.

Geen winkelend publiek op de Königsallee in Düsseldorf maar brullende DTM bolides en volgens de opgave van de lokale politie ruim 200.000 autosportenthousiasten. ruimschoots aan hun trekken kwamen met DTM demo’s van Audi en Mercedes.

Geen enkele andere stad kan zo veel mensen, ondanks de dezelfde tijd Formule-1 transmissie te lokken route naar motorische Sport leven. “De ITR voorzitter Hans Werner was ook onder de indruk:” De ongelooflijke reactie van de Düsseldorf toont ons nogmaals hoe populair de DTM. Nu kijken wij uit naar een geweldig seizoen begint komend weekend op Hockenheim.

Kijkers konden naar DTM sterren kijken met interviews, pit stop wedstrijd en handtekening sessies, voor al hun fans. Absolute hoogtepunt was de voorstelling van de 470pk sterke DTM auto’s op de Königsallee.

Tickets zijn beschikbaar op www.dtm.com en alle voorverkoop punten.

In Zandvoort van 11 tot 13-07-2008.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen