Zoek

B&B Audi RS6 V10 Sportwagon 715pk

B&B Automobiltechnik, heeft de actuele perfectie gemaakt van RS6 V10 Turbo.
Voor de RS6 hebben ze 4 pakketen gemaakt.

Prestaties van waarden, die normaliter worden bewaard door absolute supersport wagens, kan worden bereikt in 4 verschillende stadia (650, 670, 700 en 715 pk). De acceleratie van 0-100 km/h wordt verlaagd tot een enorme waarde van 3,6 seconden in de laatste fase, terwijl de topsnelheid wordt verhoogd tot een duizelende 320km/h. Om deze prestaties waarden te verkrijgen heeft B&B een speciale race uitlaatsysteem met hoge prestaties met een race katalysator ontwikkeld, alsmede een elektronische tuning, wat volledig is te harmoniseren met deze componenten. Extra bij deze, de lucht en de lucht koelsysteem wordt geoptimaliseerd.

Met het oog op het vinden van een betere uitlaat waarden en een meer sportieve geluid, biedt B&B diverse sport uitlaat systemen aan in diverse maten, met eventueel gemonteerd uitlaat pijpen in glanzend en mat zwart en carbon versie.


 
Het optimaliseren van het chassis biedt B&B de sport veren aan, die de auto lager maakt tot 25mm en verminderen de kant helling. Een speciale schroefdraad chassis, ontwikkeld voor de RS6, is in hoogte verstelbaar.
Deze combinatie verhoogt de fase in mogelijke bocht snelheden.

Ook is er mogelijkheid tot een extra sport onderstel die de RS6 30mm extra kan verlagen voor een nog meer stabiel rijgedrag.

Exclusieve wielen in 20 “+ 21” ronden de buitenkant van de RS6 af.

Meer informatie: B&B Automobiel technik

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen