Zoek

ABT RS6 een nieuwe dimensie

Hoe we daadwerkelijk het woord “auto” verhogen? Het antwoord is eenvoudig en indrukwekkende auto – snelle auto – ABT RS6. Voor de verfijning van de Audi RS6 heeft ABT sportsline  een unieke mijlpaal in de techniek gemaakt:

700 pk (515 kW) V10 TFSI met de ABT macht – en dus de RS6 is een echte super atleet in een chique, maar zeer nuttig zijn outfit. Ter vergelijking: De RS6 serie komt tot 580 pk (426 kW). Het maximum koppel van 800 Nm enorme (serie: 650 Nm) ontwikkelde de “Combined raceauto’s op het gebied 2400 tot 6100 min-1. Wat betekent dat? De ABT RS6 is altijd en in alle situaties een superieur voertuig: Het versnelt in 3,9 seconden van nul tot 100 km / h en vanaf dat moment voortdurend snel tot 320 km / h. Uiteraard zijn de huidige dynamiek in de snelle auto creaties door het verkeer dagelijks gedrag – en er zijn goede. De bestuurder moet in staat zijn om de haar Gasfuß, want wee als de ABT RS6 vrijgegeven …

Chassis verlaging van bronnen en zorgen voor een optimale wegligging, Christian Abt, de houding met zijn legendarische “Popometer” herzien en leuk: “De RS6 is adembenemend snel, hij laat zien hoe de ervaring op het gebied van engineering en autoraces perfect samen.” Zelfs wanneer de twee werkte bodykit bedrijfssectoren – autosport en auto-finish – nauw samen: Hoe ach het is niet alleen een vleugel ontworpen voor de laatste super-combinatie, maar vermindert ook de lift van het lichaam. Uitstaande stijlelementen zijn de voor-spoiler, een zeer dynamisch “Carbon zwaard” en de ABT-typische 4-pipe uitlaatsysteem mattschwarzer uitvoering.

Bijzonder goed is de Allgäuer super-combi de dynamische velg in BR-20-inch extravagant. Dit heeft gevolgen voor de RS6 zeer sportief en uniek, de 700 pk fahraktiven zie hem maar niet: ABT De RS6 omringt een flair voor understatement, voor zijn spectaculaire rij-eigenschappen alleen op de weg. De RS6 is een mijlpaal van ABT Sport Line.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen