Zoek

Prijzenregen voor Audi bij Auto Trophy 2008 [Persbericht]


• Audi A4, Audi A6 en Audi R8 winnaars in hun segment
• Audi A6 voor de vijfde keer op rij klassewinnaar
• Vijfde achtereenvolgende overwinning bij imagorapport

Audi heeft een indrukwekkende score gehaald bij de Auto Trophy 2008, die door het Duitse tijdschrift Auto Zeitung werd georganiseerd. De Audi A4, de Audi A6 en de Audi R8 werden tot favoriet in hun segment gekozen. En Audi bleek wederom het automerk met het beste imago.

Auto Zeitung vraagt zijn lezers elk jaar naar hun favoriete auto’s. Bij de 21e editie van deze enquête scoorde Audi evenals vorige jaren bijzonder hoog. Er waren afgetekende overwinningen voor de Audi A4, de Audi A6 en de Audi R8. Voor de Audi A6 was het de vijfde klasseoverwinning op rij, de Audi R8 won voor de derde achtereenvolgende keer. Audi scoorde bovendien twee tweede plaatsen met de Audi A8 en de nieuwe Audi Q5.

Het beste merkimago

De overwinningen en de tweede plaatsen van de diverse Audi-modellen kregen nog eens extra glans doordat Audi tevens werd uitgeroepen tot merk met het beste imago. Audi haalde nestelde zich met 38,6% van alle stemmen comfortabel op de eerste plaats en liet daarmee 48 andere merken achter zich.
In de 21-jarige geschiedenis van de Auto Trophy heeft Audi inmiddels 42 eerste plaatsen behaald – gemiddeld twee per jaar dus.

Bron: Audi Nederland

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen