AudiBlog.nl

Caractere bodystyling voor Audi Q5

caractere-q5-1

De veredelaar Caractere heeft weer de uiterste best gedaan en heeft van de Audi Q5 een naar onze mening schitterende creatie gemaakt. De set bestaat uit een complete voorbumper die ook compatibel is met de S line versie van de Audi Q5.

Deze voorbumper is te bestellen met en zonder uitsparingen voor de mistlampen en ook weer met of zonder koplampsproeier unit gaten.

Een achterbumper spoiler (niet compatibel met de S line) met wel of niet zichtbare uitlaateinden. Een dakspoiler die de lijn van de Q5 goed volgt en hem dus niet verstoord. Deze geeft ook de Q5 van opzij gezien een snelle gestroomlijnde look.

caractere-q5-2

Op de foto hierboven is ook het opzetstuk onderaan de achterklep goed te zien. Dit loopt van achterlicht naar achterlicht en vult de ruimte boven de achterbumper mooi op. Deze bodystyling heeft ook set  spatbord verbreders die bestaat uit tien delen zodat er nog dikkere wielen legaal onder passen. Deze zijn weer wel compatibel met de S line.

caractere-q5-3

Alle delen voldoen aan de Europese regelgeving van 2005 v.w.b. voetgangersbescherming en zijn gemaakt van flexibel PURim. De delen zijn gemakkelijk te monteren en naar verwachting per oktober 2009 leverbaar.

De CW1 wielen voor dit type Audi zijn reeds leverbaar in de maten 18”, 19″ en 20″.

Voor meer informatie: Caractere


Gerelateerd nieuws