AudiBlog.nl

Pole position voor de Audi R8 GT3 LMS ”Belgian GT Championship”

belgian-gt3
Tijdens de kwalificaties van de derde afspraak in het Belgian GT Championship pakte de Audi R8 GT3 LMS voor het eerst de pole position. De twee races (60′) worden zaterdag gereden in het voorprogramma van de 12 Uren BTCS.

Een ontketende Tim Verbergt zorgde in de slotfase van zijn kwalificatiesessie voor een 2’24″428, goed voor de besttijd bij de “Amateur”-piloten.

Tijdens de tweede sessie, waarin de “Pro’s” het gevecht tegen de tijd aangaan, geraakte Jean-François Hemroulle niet verder dan een vijde chrono (2’24″738″).

Morgen, tijdens de twee wedstrijden om 9u55 en 12u55 is het aan de twee piloten van de Belgian Audi Club om hun homogeniteit te bewijzen. Dankzij een goede strategie hopen ze hun leidersplaats in het kampioenschap te verstevigen.

Via:  Belgian Audiclub


Gerelateerd nieuws