AudiBlog.nl

New ‘Muscles’ voor de Audi AS3 van ABT

abt-as3-fl-1
De nieuwe ABT AS3  is royaal vernieuwd met nieuwe spieren.

De Audi A3 is een echt succes, die de term “premium” voor de klasse compact auto terecht vertegenwoordigd. Een extra gedeelte van de dynamiek in de optiek en de prestaties wordt aangeboden door ABT Sportsline. De befaamde huis tuner van Audi.

Ook hebben ze nu een lekkere pakket voor de gefacelifte A3 gemaakt. Dankzij de gewijzigde grill en bumpers partij, andere diffusor en 4 uitlaat pijpen, maar ook nu een lucht happertje op het voor spatscherm de ABT AS3 is weer heerlijk gestyled.

Maar ook aan de velgjes is gedacht en die zijn in 18 of 19 inch uitgevoerd.
abt-as3-fl-2
Het spreekt vanzelf dat de AS3 niet alleen snel eruit ziet, maar ook snel gemaakt kan worden door ABT tuning.
De 1.4 TFSI nu 125Pk met ABT 160PK
De 1.8 TFSI nu 160PK met ABT 210PK
De 2.0 TFSI nu 200pk met ABT 240PK
Maar ook de sportieve dieselaars hebben aandacht nodig.
De 2.0 TDI met 170PK met ABT 190PK

Teneinde de PK’s van ABT goed op de weg te krijgen beveelt ABT hun verlagings setje aan. Deze verlaging van de auto van zwaarte punt met ongeveer 35 mm, maken van de AS3 een heerlijke rij machine. Waardoor ie zich vooral door de bochten als een scheermes heen snijdt.
abt-as3-fl-3

Via: ABT-Sportsline


Gerelateerd nieuws