Zoek

Sportieve klasse: Audi A3/A3 Sportback S edition [Persbericht]

a3080010

• Zeer sportieve én complete standaarduitrusting
• Scherpe prijsstelling
• Slechts 250 stuks beschikbaar

Nieuw in de Audi A3/A3 Sportback line-up: de S edition-uitvoeringen. Deze modellen beschikken over een even sportieve als complete standaarduitrusting. Voor het grote aantal extra’s, zoals S line, volautomatische airconditioning en het Audi radio/DVD-navigatiesysteem, betaalt de klant slechts € 3.520,-. Zodoende is er al een Audi A3 S edition vanaf € 31.990,-. De S edition-modellen met 1.4 TFSI motoren vallen bovendien in het aantrekkelijke bijtellingstarief van 20%. Er is een beperkte oplage van 250 stuks.

a3080011

De Audi A3 en de A3 Sportback zijn leverbaar in een S edition-uitvoering. Daarbij is er keus uit drie motoren (1.4 TFSI, de 1.8 TFSI en de 2.0 TDI 140 pk), twee transmissies (handgeschakelde zesbak en S tronic) en twee aandrijfvormen (voorwielaandrijving of quattro). In alle gevallen vormt de Ambition-uitvoering de basis voor de standaarduitrusting. De S edition is daarnaast standaard voorzien van een volautomatische airconditioning, pareleffectlak, een middenarmsteun vóór (met opbergvak) en het Audi radio/DVD-navigatiesysteem. Tevens wordt dat aangevuld met het S line-pakket. Dit staat voor een extra sportief interieur (zijwangen van de stoelen in zwart leder, pookknop van geperforeerd leder, interieuraccenten van geborsteld aluminium, verlichte make-up spiegels) én 17 inch gegoten lichtmetalen velgen en diverse S line-aanduidingen. Ook Xenon plus verlichting, telefoonvoorbereiding, de S line dakspoiler en een afgevlakt multifunctioneel sportstuurwiel (voor S tronic inclusief schakelpaddles) behoren standaard tot de S edition-uitvoeringen. Er is keus uit twee sportieve exterieurkleuren: Daytonagrijs (exclusief voor S edition) en Phantomzwart.

a3080029

Sportiviteit met (zakelijk) voordeel

Voor alle extra’s die een Audi A3 en Audi A3 Sportback tot een S edition maken, brengt de Audi-dealer met een meerprijs van € 3.520,- slechts een fractie van de werkelijke waarde in rekening. Dit voordeel is óók zeer interessant voor de zakelijke rijder. Daarnaast betaalt de zakelijke rijder slechts 20% bijtelling voor de 1.4 TFSI motoren. De Audi A3 1.4 TFSI S edition met handgeschakelde zesversnellingsbak is er vanaf € 31.990,-. De Audi A3 Sportback S edition is leverbaar vanaf € 33.150,-. De S edition-uitvoeringen van de Audi A3/A3 Sportback zijn voor Nederland in een oplage van 250 stuks beschikbaar.

Bron: Audi Nederland

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen