Zoek

Audibleyes ALS Concept – “De Ogen van Audi”

Audibleyes ALS Concept  1

Audibleyes ALS Concept “De Ogen van Audi”. Is een ontwerp studie van een futuristische voertuig gebaseerd op de “Automotive Lighting Sculpture”. Het beschikt over een kunstmatige verlichting systeem dat een unieke look van het exterieur schept. Het werd getekent door de Bulgaarse Teodor Kyuchukov

Audibleyes ALS Concept  2

De afkorting ALS staat voor de term “Automotive Lighting Sculpture”  een creatieve methode die  gebruik van maakt kunstmatige verlichting (LED-technologie) om de auto lichaam herkenbaar ’s nachts te maken.

De toepassing van deze filosofie van het ontwerp proces biedt een hogere mate van creatieve vrijheid in het gebruik van technieken voor het tekenen van de contouren van de voertuigen.

 “Audibleyes” ontving de speciale prijs op het Desire Design Contest 2009 georganiseerd door Domus Academy & Audi.  Het combineert monolithische formele taal van Audi met het thema van “De Ogen van Audi”.

Audibleyes ALS Concept  3

Teodor Kyuchukov “Dorteo” is een Ph.D. student aan de Universiteit van Ruse “Angel Kanchev”, Bulgarije, Department of Industrial Design en heeft deelgenomen aan een aantal nationale en internationale design competities en conferenties.

Via: Car Body Design
Meer over de Desiger Dorteo Styke & Design

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen