AudiBlog.nl

Welke nieuwe Audi’s komen in 2010

S5 Sportback Februari

Allemaal nog de beste wensen, en zeker voor de Audi liefhebbers. Ze kunnen 2010 met een gerust hart tegemoet zien. Want Audi heeft weer vele modellen op stapel staan.

We beginnen in januari in Detroit met een nieuwe concept car en dan in februari is de aftrap voor de Audi S5 Sportback met 333 PK. Een heerlijk sportieve reis Coupe.

R8 Spyder Maart

Dan volg in maart de overheerlijke Audi R8 Spyder, deze fantastische open R8 uitvoering zal dan vele harten veroveren.

A8 Limousine April

De A8 Limousine die op 9 april wordt gelanceerd in de Nederlandse showrooms, komt eerst met een 4.2 TDI en 4.2 FSI op de markt. De 3.0TDI komt in augustus en dan volgt ook een 3.0TFSI. Einde dit jaar komt de verlengde A8 op de markt met de W12 motor er in.

RS5 Coupe Juni

Deze zal weer veel bekijks trekken de Audi RS5 Coupe, deze staat te pronken op de Auto Salon van Genève. De 450 PK 4.2 ltr 8 cilinder motor en S tronic. Want Audi bestaat volgend jaar met quattro 30 jaar.

A1  Limousine 3 deurs September

Waar nu al veel promotie voor wordt gemaakt: de Audi A1 THE NEXT BIG THING. Deze staat ook op de Auto Salon van Genève. Maar pas eind Augustus zal ie in de showrooms staan. Natuurlijk kun je hem eerder bestellen bij je dealer, denk aan 2 maanden van te voren, zodat jij in september als een van de eersten lekker de weg op kan met deze bijzondere premium car van Audi.

A7 Sportback November

Dan blijft de zeer sportieve Audi A7 over voor dit jaar. De Auto die gemaakt is op basis van de A8. Slanker, sportiever en een fraai 5 deurs Coupé model, zeg maar gerust sexy. Ook van dit model wordt van de Audi A6 afgeleidt.

2010: al met al, een heerlijk Audi jaar!


Gerelateerd nieuws

4 reacties

 1. dries says:

  En de RS3?

 2. AUdi says:

  Vergeet de Q5 Hybrid niet eind 2010!!

 3. max says:

  Er gaan geruchten de ronde dat er geen nieuwe RS4 gaat komen, maar dat deze “vervangen” wordt door de RS5. Is hier al meer van bekend? Zo ja betekend dat er alleen een avant beschikbaar is in de RS6?

 4. AudiBlog Sander says:

  volgens de geruchten zou de RS4 limousine de RS5 worden en de RS4 avant kan er wel eens komen. zie wat eerdere berichten: https://www.audiblog.nl/?p=21313 en https://www.audiblog.nl/?p=14489

Je kunt op dit moment niet reageren.