AudiBlog.nl

World Economic Forum rijdt Audi: Geen belemmeringen voor schone vloot

• Audi vloot komt in aanmerking voor “Naar een groenere Davos”-concept
• Nieuwe Audi A8 en de Audi e-tron elektrische concept car in Davos
• Audi en Volkswagen bieden meer dan 270 auto’s voor de World Economic Forum

Het is moeilijker dan ooit om door de controleposten op de 40e World Economic Forum (WEF) wordt gehouden in Davos, Zwitserland, van 27 tot 31 januari. Alleen auto’s met een “Groen Eco” sticker worden doorgelaten. Door de sticker, kan een voertuig niet meer verbruiken dan negen liter brandstof per 100 kilometer of meer uitstoten dan 230 gram CO2 per kilometer. De Audi vloot voldoet aan deze criteria en kan dus rijden in het centrum van Davos. Audi en Volkswagen samen, zijn met meer dan 270 voertuigen voor de afgevaardigden van de wereld top Economisch Forum beschikbaar voor snel en veilig vervoer.

Met een gemiddeld brandstofverbruik van 8,5 liter diesel per 100 kilometer en CO2-uitstoot van 224 gram per kilometer, de 86 Audi A8L 3.0 TDI sedan wordt gebruikt om comfortabel chauffeur dienst aan te bieden voor de meer dan 500 VIP’s zijn een bijzonder hoogtepunt.

Audi is ook het aanbieden van een gevarieerd programma aan bezoekers van het World Economic Forum. De nieuwe Audi A8 en Audi e-tron elektrische concept car worden tentoongesteld in de mobiele Audi Terminal aan het meer van Davos. Beide auto’s zijn rechtstreeks afkomstig van de grote Noord – Amerikaanse auto-shows in Detroit en Los Angeles, waar Audi won niet alleen de

“Green Car of the Year” award voor de Audi A3 TDI diesel met schone technologie, maar ook de begeerde “Award for Design Excellence” voor de A8. Die hebben geen tijd om te bezoek de Audi Terminal kan ook de ervaring van de nieuwe Audi A8 in de tent voor het Hotel Steigenberger Belvedère.

World Economic Forum deelnemers kunnen ook testen en verbeteren van hun rijvaardigheden in extreme omstandigheden naast de Audi Terminal. De instructeurs van de Audi rijden ervaring wachten op de laag van ijs en sneeuw die het meer van Davos met twaalf Audi A5 3.2 FSI quattro-modellen, allemaal in een passende Ice Silver metallic lak afwerking.

De chauffeur service voor de gasten in Davos wordt voorzien van 86 Audi A8L 3.0 TDI sedans. Vooral hooggeplaatste deelnemers zullen komen op de evenement site in een van de twaalf gepantserde Audi A8L sedans. Bovendien, 80 Volkswagen Multivans en Caravelles beschikbaar zijn.

Audi heeft nog eens 70 voertuigen aan de Zwitserse politie voor de duur van het World Economic Forum. De politie zal implementeren van de 3.0 TDI quattro, 2.0 TDI quattro en 2.0 TFSI quattro-versies van de Audi Q5. De organisatoren van dit traditionele evenement ook Audi tot hun beschikking, met inbegrip van Audi A6 Avant 2.7 en 3.0 TDI quattro.

Meer dan 190 Audi zijn verstrekt voor het evenement in Davos in totaal.
Audi is de chauffeur de exclusieve partner van het World Economic Forum sinds
1987. Zelfs na 23 jaar, de jaarlijkse bijeenkomst van economische deskundigen, politici en wetenschappers blijft het merk een uitstekend forum te bieden voor het voetlicht brengt haar Vorsprung durch Technik.

Source: Audi AG


Gerelateerd nieuws