AudiBlog.nl

B & B automobiltechnik VW Scirocco R Performance 362 PK

Even weer iets anders sportief op AudiBlog. De Duitse VW / Audi tuning specialist B & B automobiltechnik vervolmaakt de huidige versie van de VW Scirocco R Performance met waarden, die normaliter worden bewaard voor de hogere klasse sportwagens.

Dit kan worden bereikt in 3 fasen (310, 324 en 362 pk). De versnelling van 0-100km/h wordt verlaagd tot een enorme waarde van 4,9 seconden in de laatste fase, terwijl de topsnelheid meer dan 280 km/u wordt. Om deze prestatiewaarden te bereiken monteert B & B een grotere turbolader, een sport uitlaatsysteem met een speciale down pipe om de hoge prestaties van de sport katalysatoren, evenals een elektronische tuning perfect te harmoniseren met deze componenten. Bovendien is het inlaatsysteem en de lucht koelsysteem geoptimaliseerd. Om de olie op temperatuur en op het juiste niveau te houden, biedt B&B een speciaal slim line olie koelsysteem, afgestemd om op de eisen van de motor perfect te voldoen.

B & B sportveren verlagen de Scirocco 30mm door een speciaal schroef-dempersysteem die hogere snelheid toegankelijk maakt. Ook kunnen ze zorgen voor betere remmen en natuurlijk exclusieve wielstellen in 19 “en 20”.

Meer info: B & B automobiltechnik


Gerelateerd nieuws