AudiBlog.nl

Audi DTM presentatie zondag 18 april in Wiesbaden

Met een grote selectie en veel acties stelt Audi, tijdens de presentatie van de DTM 18 April zich aan het publiek voor in Wiesbaden. Met de R8 V10 en een voertuig parade aan de A4 DTM, gaan alle negen Audi fabriek rijders zich laten zien en horen, Dr. Wolfgang Ullrich hoofd van Audi motor sport laat alle auto’s aan het publiek zien. Deze aftrap van het seizoen is de in Europa’s meest populaire Tour, die een week later in Hockenheim begint.

Drie Audi A4 DTM in kleuren van partner GW: plus / hoogste service, Red Bull en de 2009er model auto door Timo Scheider unmanufactured taxi rides ervaren echte, zal worden racing toevoegen zoals tentoonstelling voer tuig komt vóór de Wiesbadener Spa. Een ander fascinerende model Audi is de R8 krachtige v10 versie met 386 kW, die zijn afgerond op de afzonderlijke cursus als een auto veiligheid zal draaien. De spectaculaire pit stop demonstraties hun vaardigheden teams sport weer geven en wilt – bijvoorbeeld op de echte races – in minder dan vier seconden alle vier wielen in DTM voer tuigen switch.

“Ik was met de DTM in verschillende steden van Berlijn roest en Hamburg en Düsseldorf. Dit onderscheidt de reeks georganiseerd opnieuw iets nieuwe omdat stilstand achteruitgang is. Het is logisch dat wij ons in Wiesbaden, de Hessian staat kapitaal en de zetel van ITR aan het begin. Het is geweldig om zelf als voorvechters met Audi voordat een nieuwe doel groep. “Ik hoop, neem de ventilatoren in Wiesbaden ook aan het aanbod als alle ventilatoren,” zodat DTM Timo Scheider presentatie in Wiesbaden voorstaan.

Via: DTM


Gerelateerd nieuws