Zoek

Pro Line S nu ook voor Audi A3 Cabriolet en Audi TT

a3 CABRIOLET pRO LINE s

• Extra sportiviteit en luxe met onder andere Xenon plus, navigatie, S line

• Veel extra’s voor een bijtellingvriendelijke meerprijs

• In beperkte oplage beschikbaar

In navolging van de Audi A3, Audi A4, Audi A5 en Audi A6, is de attractieve Pro Line S-uitvoering nu ook beschikbaar voor de Audi A3 Cabriolet en de Audi TT-modellen. Ook bij de Audi A3 Cabriolet en de Audi TT staat de Pro Line S-uitvoering voor nog meer sportiviteit in combinatie met extra luxe en comfort. Wat de Pro Line S-uitvoeringen des te aantrekkelijker maakt, is de bijtellingvriendelijke meerprijs. De Pro Line S-uitvoeringen van de Audi A3 Cabriolet en de Audi TT zijn in gelimiteerde oplage beschikbaar.

tt ROADSTER PRO LINE s

De Pro Line S-uitvoering zet de stijlvolle sportiviteit van de Audi A3 Cabriolet nog verder aan. In deze uitvoering zijn de volgende zaken namelijk standaard: Xenon plus verlichting, Audi radio/DVD-navigatiesysteem, volautomatische airconditioning, een multifunctioneel sportstuur (van onderen afgevlakt) middenarmsteun vóór en metallic-/pareleffect lak. Ook S line is onderdeel van de Pro Line S-uitvoering. S line staat onder andere voor 17-inch lichtmetalen velgen, een windschot, een sportonderstel en een extra sportief interieur (zijwangen van de stoelen in leder, zwart als hoofdkleur, aluminium afwerkingsaccenten, pooknop bekleed met geperforeerd leer). De Pro Line S-uitvoering voor de Audi A3 Cabriolet is beschikbaar voor de Ambition Pro Line Business-modellen. De meerprijs bedraagt € 4.145,- inclusief btw/bpm.

tt pRO LINE s

Sportief in alle opzichten: Audi TT Pro Line S

De Audi TT is er tijdelijk ook in extra sportieve Pro Line S-uitvoering. Voor zowel de Coupé- als Roadster-uitvoering geldt dat de standaarduitrusting dan wordt verrijkt met Xenon plus verlichting, Audi radio/DVD navigatie, diefstalalarm, multifunctioneel sportstuur (met leder bekleed), lichtpakket, lederpakket, Audi parking system achter, en metallic-/pareleffect lak. De Audi TT Roadster-modellen in Pro Line S-uitvoering beschikken bovendien over een elektrisch bedienbare kap en een windschot. Ook S line én S line exterieur is standaard op alle Pro Line S-uitvoeringen van de Audi TT. S line omvat gedeeltelijk met leder beklede sportstoelen, een verlaagd sportonderstel, 18-inch lichtmetalen velgen, een extra sportief interieur met overwegend zwarte bekleding, aluminium afwerkingsaccenten en verschillende S line-aanduidingen. S Line exterieur zorgt voor een nog indrukwekkender ‘road-presence’ dankzij de specifieke vormgeving van de bumpers (achter met diffuser), grille in hoogglans zwart, een platinagrijs middenstuk van de voorspoiler, dorpels in carrosseriekleur, S line-dakspoiler, instaplijsten met S line-logo en verchroomde uitlaatsierstukken. De Audi TT-modellen met de 1.8 TFSI- en 2.0 TFSI-motor en de 2.0 TDI-krachtbron zijn leverbaar in Pro Line S-uitvoering. De meerprijs bedraagt € 6.500,- voor de Coupé-uitvoeringen en € 7.500,- voor de Roadster-modellen.

Bron: Audi Nederland

Reacties zijn gesloten.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen