Zoek

Audi quattro Extreme op de Nordschleife

Wat een dikkerd is dit zeg!!!
Ik noem hem maar de Audi quattro extreme en hij reed rond op de Nordschleife.

Lekker dik uitgebouwd en een dik racemonster is het. Ben benieuwd wie wat meer over deze Audi weet. In iedergeval we wilden jullie dit beeld matriaal niet onthouden.


Via: Nordschleifenbilder

Wie wat meer weet over deze quattro, mail even naar reactie@audiblog.nl

2 gedachten over “Audi quattro Extreme op de Nordschleife”

  1. Afgelopen zomer hebben ik deze gespot bij de 2e ingang van de ring.. met een brandende olietoevoer leiding. deze was niet goed aangedraaid en lekte. Deze kon gewoon met de hand aangedraaid worden volgens de eigenaar .. echt geen sleutel voor nodig.

    De beste man (achter het stuur te zien) wist niets van de wagen overduidelijk maar vertelde trost dat hij hem zelf had gebouwd.

    kijkend naar de custom koppeling, custom spruitstuk en de custom interooler etc leek me dit niet geloofwaardig echt heel netjes gedaan. het katoenen doekje op het oliefilter leek me alleen niet handig (waarschijnlijk wel door de man zelf gedaan om ze mooie oprit niet met vlekken vol te hebben)

    Ik kon het niet laten om de olie te pijlen van de motor deze was compleet leeg. maar zijn vriend zou komen met meer.. wel 1 liter waarvan de helft erin ging, dat was meer dan genoeg.. ik ben toen maar weg gelopen 🙁

    Dus deze wagen is binnenkort uitgebrand of met kapotte motor te vinden op een sloop bij de ring in de buurt vrees ik :/

Reacties zijn gesloten.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen