Zoek

Audi ur quattro te koop

Ben je op zoek naar een gave Audi ur-quattro dan hebben wij een gaaf exemplaar gevonden voor je.

Hij kost rond de 25.000 euries en heeft 129000km gelopen en het bouwjaar is van 1986. Deze quattro met handbak heeft 200pk dus voorruit wil ie zeker. En het leuke hij is wit. 


Van binnen helemaal orgineel, ook de velgen zijn orgineel en de auto is in zeer goede conditie. Dus ben je altijd al opzoek naar een verzamel stuk, dit kan hem zijn voor je.

Meer info: Autoscout van Digit Power Design AG Zwitserland

3 gedachten over “Audi ur quattro te koop”

  1. Mooie oerquattro, hij lijkt netjes en origineel. Daar is de prijs dan ook naar. Als je zo’n auto zoekt kun je ook in Nederland terecht, want ik heb er eentje te koop, de laatste uitvoering met de 20-klepper turbomotor, uit 1990. Ik heb hem ruim twee jaar geleden in Luxemburg gekocht van de tweede eigenaar. Ik heb er al wat werkzaamheden aan uitgevoerd, maar hem nog niet op kenteken gezet. Hij moet eigenlijk wel overgespoten worden, er zitten ook wat roestplekjes aan, maar je kunt er ook zo in rijden. Ik heb ook nog andere Audi’s te koop, aangezien ik in het buitenland wil gaan wonen: een gele Audi Cabrio 2.8 van 1995, een donkerblauwe Audi Coupé 2.6 automaat van 1995 en een donkergroene Audi Coupé quattro uit 1987. Kijk maar op de website http://www.acgn.nl bij advertenties, uitgebreide foto-albums staan er bij.

  2. Ik zie net dat die advertentie in Zwitserland niet meer bestaat, hij zal al wel verkocht zijn. Er staat nog wel een witte 20v te koop, die kost hetzelfde als de mijne.

Reacties zijn gesloten.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen