Zoek

Volgend jaar DTM weer met Christijan Alberts???

Voormalig Formule 1-coureur Christijan Albers wil volgend jaar terugkeren in de Deutsche Tourenwagen Masters. In de prestigieuze toerwagenstrijd tussen de huidige merken Audi en Mercedes die dit weekeinde voor de tiende keer op het Circuit Park Zandvoort wordt gestreden, ontbreekt momenteel een Nederlandse deelnemer.

Voordat hij Formule 1 ging rijden was Albers als Mercedes-coureur succesvol in de DTM. In 2003 won hij onder meer zijn thuisrace.

De laatste jaren heeft hij contacten met Audi opgebouwd. Als gast was hij dit weekeinde bij een Audi-diner aanwezig en daar bevestigde hij zijn intentie om in 2011 zijn come-back in de DTM te maken.

De directie van het Circuit Park Zandvoort onderhandelt ondermeer dit weekeinde met DTM-promotor ITR over contractverlenging. Daarin werd vanuit Nederlandse zijde de wens geuit om weer een landgenoot aan de start te zien, wat in veel opzichten voor beide partijen aantrekkelijk kan zijn. Ten aanzien van die besprekingen kon circuit-directeur Erik Weijers nog niets over de uitkomst daarvan vertellen. “Zoals ik al eerder zei, zijn we in gesprek”, zei hij.

Bron: Telegraaf

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen