Mansory package voor de Audi R8 Spyder

Mansory heeft liefde voor detail, met bijzondere en unieke creaties. Het bedrijf bewijst dat op indrukwekkende steeds opnieuw.

Hier heeft Mansory hun interpretatie gedaan op de Audi R8 Spyder met zijn exclusieve en uitgebreide verfijningprogramma, en laat niet alleen de harten van de converteerbare fans sneller kloppen.

De bodykit laat duidelijk de verfijning zien met diverse design elementen en verfraaiingen. Met veel koolstof delen zoals de grill, bumpers en zij skirts, maar ook velen aparte delen geven extra aerodynamica zoals de achterspoiler en de diffuser.

Ook aan extra vermogen kan je bij Mansory terecht, de V10 met 525 peekaas gaan naar 552 pk en met een hoger koppel van 550 Nm bij 6.500 toeren. Door het installeren van een sport luchtfilter en een sport uitlaatsysteem, verbeterd het de prestaties.

De aanbevolen wiel / band combinatie is van de grootte 8.5Jx20 inch met bandenmaat 245/30ZR20 aan de voorzijde. Aan de achterzijde, 11.0Jx20 grote velgen met bandenmaat 305/25ZR20 worden gebruikt.

Ook het interieur kan gepersonaliseerd worden voor de klanten door hun uitgebreide programma.

Van: Mansory Design & Holding GmbH

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen