Zoek

Reitner Lamborghini Gallardo LP600+ GT3

Reiter Engineering her ontwikkeld de Lamborghini Gallardo LP600 + GT3 , de vorige generatie had een succesvol seizoen in 2011 met vier vice-titels in de ADAC GT Masters, Brazilië GT3, GT3 ASIA en Spaans GT-kampioenschap.

“Onze klanten en onszelf bewees al dat de Gallardo een veilige en snelle auto is in de sprint-formaat races”, verklaart Hans Reiter de reden voor de volgende ontwikkeling stap. “Nu willen we ook succesvol te zijn op lange afstand races. Ons doel is, om een ??betrouwbare 24-uurs race auto, die in staat is om te winnen. ”

Reiter Engineering is al klaar met de ontwikkeling van nieuwe versnellingsbak en aërodynamische onderdelen. De 2012 Holinger versnellingsbak is lichter gemaakt van minder onderdelen dan de vroegere gebruikte versie. Een meer directe en precieze schakelen proces is nu mogelijk.

“Aan de voorzijde van de auto hebben we nu een grotere splitter en dubbele duik platen voor meer downforce omdat het wordt gebruikt door de andere kanshebbers in GT3 hebben”, zegt Reiter. ”

Nog in ontwikkeling en het testen van zijn nieuwe vering en een performance rem kit.

Vanwege de zachtere veren kan de auto’s betere gehantereerd worden over de kerbstones en verbetert het de wegligging en kan er harder door de bochten mee gereden worden.

Een update is getest van de AP Racing remsysteem. Nieuwe zes-zuiger remklauwen en bewerkt koeling van de remmen voor-verbetert de rem prestaties op lange afstand races.

De ontwikkeling van de  nieuwe endurance onderdelen zal in gaan in januari en februari 2012 bij de 24-uur in Dubai en de Golf 12-uur in Abu Dhabi.

Meer info: Reitner Engineering

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen