Audi met vaste lage onderhouden prijzen

Wie een Audi rijdt staat niet graag voor verrassingen. Ook niet qua kosten voor onderhoud. Daarom komt Audi Top Service met vaste lage prijzen voor een onderhoudsbeurt U kunt hieronder zien voor welke modellen dit aanbod geldt. En wie nu een afspraak maakt krijgt bovendien zijn volgende APK gratis. Hieronder alle redenen om direct een afspraak te maken nog even overzichtelijk op een rij:

 

Vaste prijzen voor onderhoud (long life servicebeurt).

De prijzen gelden voor de volgende modellen;

 

 

 

Gratis APK

De APK van uw Audi is bij een onderhoudsbeurt helemaal gratis. Is uw Audi nog niet toe aan de APK, dan krijgt u van ons een voucher. Deze is 2 jaar geldig. De gratis APK is alleen voor uw Audi.

 

Mobiliteitsgarantie

Door de auto te onderhouden bij de dealer garanderen wij dat u probleemloos naar de volgende onderhoudsbeurt kunt rijden, mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan helpt de mobiliteitsgarantie u weer op weg.

 

Vervangend vervoer

Uw mobiliteit is ook voor ons belangrijk. Een voordelige Audi huurauto bij reparatie of onderhoud is beschikbaar. Bijvoorbeeld een Audi A1 voor slechts

€ 29,-. Over de actuele tarieven informeert uw Audi Servicepartner u graag.

 

Gespecialiseerde monteurs

Doordat Audi Top Service uitsluitend werkt met gespecialiseerde monteurs weet u zeker dat uw Audi altijd in topconditie is. Al onze monteurs krijgen continu trainingen en workshops zodat ze altijd up-to-date zijn met de laatste techniek. Zo houden alle Audi’s de voorspong door techniek.

 

Audi Originele Onderdelen®

Het gebruik van Audi Originele Onderdelen® geeft u de garantie dat uw auto altijd perfect functioneert. Want Audi Originele Onderdelen® worden ontwikkeld tijdens het ontwerpproces van uw Audi. Zo weet u zeker dat alle onderdelen tot in het kleinste detail op elkaar aansluiten. Het is dan ook niet voor niets dat u kunt rekenen op twee jaar garantie op Audi Originele Onderdelen® en de montagewerkzaamheden.

 

Voorwaarden

 

De genoemde prijzen zijn adviesprijzen.

Bij bepaalde kilometerstanden of na een aantal jaar kan het noodzakelijk zijn om onderdelen of vloeistoffen te vervangen, bijvoorbeeld verversen van versnellingsbakolie of het vervangen van bougies. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.

De eerstvolgende apk geldt alleen voor uw Audi.

De APK zelf is gratis. Eventuele reparaties en/of extra werk vallen daarbuiten.

 

Audi Nederland

 

 

Gerelateerde artikelen