Audi design gaat radicaal veranderen

06_AL120218_large

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingrijpende veranderingen gebeuren er bij Audi design, horen we van onze bronnen. Chief designer Wolfgang Egger is bezig met het uitvoeren van een aantal high-level personele veranderingen bij Audi’s Ingolstadt design studio, terwijl hij ook inhuurt  nieuwe ontwerpers van SEAT, Alfa Romeo, en elders.
Voormalig Bentley chief designer Dirk van Braeckel is nu verantwoordelijk voor Audi motorsport en original equipment.

 

Mede door Egger, alsmede O & O-chef Wolfgang Dürheimer, gaat Audi hun award-winnende ontwerp strategie herzien.
Audi heeft onlangs onder grote, misschien overdreven, kritiek gehad op de visuele overeenkomsten tussen de verschillende modellijnen. Bij het spreken met Egger op de New York Auto Show, verzekerde hij Car and Driver dat de tijd van ‘schaalbare ontwerp ” voorbij is. Kom regelmatig terug naar C / D voor meer informatie over de veranderingen binnen Audi design en wat ze betekenen voor het merk.

Via: Car and Driver

Gerelateerde artikelen