Audi Nederland breidt samenwerking Maarten Meiners uit met de Q2

Audi, partner van de Nederlandse Ski Vereniging, is inmiddels niet meer weg te denken uit de wintersportwereld. Een unieke samenwerking omdat in beide gevallen onder uitdagende omstandigheden de beste prestaties geleverd worden. In het verleden heeft Maarten Meiners al Masterclasses verzorgd voor Audi klanten en hebben er Meet & Greets plaatsgevonden tijdens de Audi FIS World Championships waar Meiners de 20e plaats wist te behalen.

Maarten Meiners rijdt deze winter in een opvallende gele Audi Q2. Meiners deelt de fascinatie voor techniek en dynamiek met Audi. ‘Ik ben ontzettend veel onderweg in de bergen, door de stad en op de snelweg. Hierdoor heb ik een veelzijdige auto nodig. Dit maakt de nieuwe Q2 een perfecte match. Een eigenzinnige auto met scherpe randjes en een eigen karakter. Daarnaast past de opvallende gele kleur natuurlijk perfect bij mijn ERU Prestige kaashelm.’
Maarten zal in deze winter o.a. te zien zijn tijdens de FIS Alpine World Ski Championships 2017 in Sankt Moritz presented by Audi.

Via: Maarten Meiners

Gerelateerde artikelen