AudiBlog.nl

De Audi A6 Avant voor zakelijke en particuliere rijders!

De nieuwste Audi  A6 Avant is binnen de autobranche een veel besproken uitvoering. Een comfortabele auto die opvalt vanwege een elegante en tevens sportieve look. Uitstekend inzetbaar als zakelijke leaseauto waarmee je indruk maakt op jouw klanten en zakenrelaties.

Het interieur

Het interieur van de Audi A6 Avant straalt enkel luxe uit. Wat al snel opvalt is de sfeervolle verlichting in de auto, waardoor s ’avonds ook het interieur een ware beleving wordt. Dankzij deze verlichting worden speciale gebieden verlicht, waaronder in de bagageruimte van de auto. Ideaal als jij met je auto op vakantie gaat en je in het donker de auto in- of uit moet laden.

Extra accessoires

De Audi A6 Avant beschikt over diverse luxe accessoires die niet alleen het autorijden en de veiligheid verbeteren, maar tevens jouw medereizigers van de best mogelijke ervaring laten genieten. Zo is de Audi A6 Avant standaard uitvoerbaar

met tablets die voorzien zijn van diverse entertainment mogelijkheden. Ook de koppeling tussen jouw smartphone en de boordcomputer zijn eenvoudig te verbinden, waardoor je diverse apps kunt uitlezen in de auto.

Het exterieur

Audi blijft innoverend op alle gebieden. Zo blijft het merk voorloper binnen de autobranche op het gebied van elegantie, futuristisch- en een sportief design. Tevens zie je dat veel andere merken (waaronder de merken die onder dezelfde investeringsmaatschappij vallen) de elegante contouren en stijl van Audi overnemen. Het nieuwste model, de A6 Avant S-line,  beschikt over instapverlichting waarbij het logo van Audi wordt geprojecteerd. Wat tevens zeer karakteristiek is voor de nieuwe lijn is dat de LED-lampen voorzien zijn van knipperlichten die in een eigen stijl ‘swipen’. Een krachtig design dat ideaal ingezet kan worden om indruk te maken op jouw klanten en zakenrelaties.

De mogelijkheden en variaties

De Audi A6 Avant is uitvoerbaar in diverse variaties, zo kun je kiezen voor benzine of diesel. Tevens heb je de mogelijkheid om jouw Audi A6 Avant samen te stellen met je eigen transmissie, waaronder een 6-bak, de S tronic of de Tiptronic. De auto is samen te stellen met diverse extra accessoires, je kunt bijvoorbeeld kiezen voor elektrisch inklapbare buitenspiegels met geheugen of een geïntegreerde HomeLink garagedeuropener. Voor de volledige lijst van uitbreidingen kun je de officiële website van Audi bekijken.

De kosten van de Audi A6 Avant

De kosten variëren aangezien jij zelf kunt kiezen uit diverse aanvullende accessoires, zo heb je al een basismodel vanaf €55.567. Is dit bedrag net iets te hoog voor jou? Wist je dat je deze auto dan ook kunt leasen? Wanneer jij kiest voor shortlease dan kun je deze Audi A6 Avant al rijden vanaf €1175,- per maand!  Minimale afname is dan twee maanden.


Gerelateerd nieuws