Audi R8 Coupé en R8 Spyder RWS hebben een prijs

Vrijheid in 20 seconden. De nieuwe Audi R8 Spyder V10 RWS vanaf € 227.550,-
Break out. De nieuwe Audi R8 Coupé V10 RWS vanaf € 212.090,-

Laat eenvoudig de boel de boel. De nieuwe R8 Spyder V10 RWS biedt puur rijplezier, heeft achterwielaandrijving en een volledig automatische linnenkap, die tot een snelheid van 50 km/h in slechts 20 seconden te openen is. De intense rijbeleving krijgt nog meer waarde door de exclusiviteit: de Audi R8 V10 Coupé en Spyder Rear Wheel Series is gelimiteerd tot 999 exemplaren wereldwijd.
JOIN THE LEAGUE OF PERFORMANCE.

We laten de kracht in het midden

Raak even het gaspedaal aan en 397 kW komt op adembenemende wijze tot leven. Al die kracht geraakt puur via de achterwielen op het asfalt. Het middenmotorconcept zorgt voor een enorm goede stabiliteit, ondanks de achterwielaandrijving, en maakt zo hogere bochtsnelheden mogelijk.

Blijf daar maar eens stoïcijns over. Wij denken dat uw hartslag vanzelf omhoog gaat als u ervaart wat de 5,2-liter V10 FSI-motor in de Audi R8 Spyder V10 RWS voor u in petto heeft. Met zijn 540 pk/397 kW bij 7.800 min⁻¹ behaalt deze open supercar een topsnelheid van 320 km/h. Nog meer indrukwekkende cijfers: het maximale koppel bedraagt 540 Nm bij 6.500 min⁻¹ en de motorinhoud is 5.204 cm3. Deze getallen beloven puur rijplezier. De nieuwe R8 Spyder V10 RWS lost deze belofte zonder voorbehoud in.

Performance in elke vezel

Het interieur van de Audi R8 Spyder V10 RWS is geconcentreerde sportiviteit met een ambachtelijk karakter. Van het sportief-minimalistische monoposto-design via de R8-sportstoelen tot aan het lederen R8 Performance-stuur is alles op het belangrijkste gericht: uw rijplezier.

Laat de dagelijkse realiteit achter u

Doorbreek de sleur. De Audi R8 Coupé V10 RWS is voor u gemaakt om natuurkundige wetten te tarten en eens even helemaal los te gaan

De binnenkant van performance

Het interieur in puristisch-sportief monoposto-design is tot in het kleinste detail afgestemd op de wensen van de bestuurder. Om ook in snelle bochten een optimale zitpositie te behouden, zijn de R8-sportstoelen van opstaande zijwangen voorzien. Alles goed in de hand: het lederen R8 Performance-stuurwiel, dat ongekend exact werkt. Alle belangrijke zaken in beeld: relevante rijgegevens zijn af te lezen in de 12,3 inch Audi virtual cockpit.

Beleef elk traject als de eerste keer

Naast de unieke aandrijflijn zorgt het speciaal afgestemde R8 V10 RWS-sportonderstel met straf afgestelde vering en demping voor een nog directer wegcontact en een dynamischere handling.

Het geluid van power en vrijheid

De kracht van de tiencilinder motor in de R8 Coupé V10 RWS is niet alleen te voelen. Hij verkondigt zijn vrijheidsboodschap ook akoestisch – en dat is nog zacht uitgedrukt. Ook een sportuitlaatsysteem is leverbaar. De eindstukken in de bumper zijn trapeziumvormig

Gerelateerde artikelen