Zoek

Sfeerimpressie: Porsche Rennsport Reunion 2018

Gisteren is op de Laguna Seca Raceway in de VS de zesde editie van de Porsche Rennsport Reunion van start gegaan. Met als één van de highlights de onthulling van de nieuwe, indrukwekkende Porsche 935. Een sfeerimpressie van Dag 1.


en prachtig feest. Een gek feest. Meer dan 60.000 toeschouwers, waarvan de meesten in hun eigen Porsche-auto reizen, zijn hier naast 350 deelnemende voertuigen en meer dan 50 legendarische chauffeurs – van de eerste Le Mans-winnaars van 1970 tot de nieuwste overwinnaars uit 2018. Bekijk hier de een eerste sfeerimpressie van dit bijzondere event.

De Corkscrew is de meest bekende en beruchte bocht van de Laguna Seca Raceway, en een van de meest fameuze circuitbochten ter wereld. Een uitstekende plek dus om beelden te schieten van het rijdende erfgoed van Porsche dat deze dagen in verschillende raceklassen uitkomt op het Californische circuit tijdens Rennsport Reunion VI. Geniet mee met deze tweede videosfeerimpressie.

Na drie dagen van oefening en kwalificatie is het op de vierde en laatste dag van Rennsport Reunion traditiegetrouw tijd voor de races in de verschillende klassen. Ondanks de leeftijd en waarde van de racewagens, wordt er volop gestreden. En wie denkt dat Porsche alleen maar snelle voertuigen maakt, heeft het mis. Geniet mee met deze laatste foto-update vanaf de Laguna Seca Raceway.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen