AudiBlog.nl

Bekende Audi’s in films

Als echte Audi fan gaat jouw hart ook sneller kloppen wanneer die vier ringen op de grille in een film voorbij ziet komen. We hebben daarom samen met carpardoo de meest toffe Audi’s in films voor je op een rijtje gezet. Ziet jouw auto er in no-time uit zoals die in de film. Dus, Netflix aan en genieten maar!

1. I, Robot

Hoewel Will Smith the show stal in de gruwelijk toffe film I, Robot, zagen de Audi liefhebbers maar één ding: de Audi RSQ. Deze conceptauto gaf alle kijkers meteen een idee van hoe de auto’s er in het jaar 2035 misschien wel uit zouden komen te zien. En het feit dat Audi deze ontzettend toffe conceptauto weet te produceren, zegt ook genoeg over het kunnen van de Audi engineers! Je kunt de Audi RSQ door bijna de hele film heen bewonderen, en geniet natuurlijk het meeste op het moment dat de RSQ door duizenden robots door de tunnel gejaagd wordt. De RSQ (en Will Smith) winnen de strijd natuurlijk.

2. Transporter 3

Je kent de bekende Jason Statham films Transporter vast wel. En hoewel de eerste twee delen al ontzettend tof zijn, doet Transporter 3 er nog een schepje bovenop: en wel met de Audi A8 W12. De Audi A8 wordt achtervolgd door de bekende gevaarlijke mannen in Mercedes-Benz E-klasse; en deze leggen het natuurlijk af tegen Jason Statham en zijn Audi A8. Oh en ook niet verkeerd is de scène waar Jason Statham zijn Audi A8 op twee wielen door de straten laat scheuren. Is een ‘do not try this at home’ waarschuwing nodig?

3. Captain America: Civil War

Attentie Marvel fans: naast het feit dat Captain America: Civil War wederom een pareltje is wanneer het om Marvel films gaat, zijn ook hier een aantal geweldige Audi’s in te bewonderen. De 2017 Audi R8 V10 Plus, de 2017 Audi SQ7, de 2017 A4, de 2016 A7 Sportback en zelfs de Prologue Show audi zijn te zien in deze blockbuster. Een geweldige film, met een geweldig aantal Audi’s om te bewonderen.

4. Iron Man 1, 2 en 3

Nog meer Marvel actie! Het mocht je misschien nog niet opgevallen zijn, maar er zijn Audi’s te zien in iedere Iron Man film. De 2007 Audi R8 en S5 B8 waren te zien in de eerste Iron Man film. De 2009 Audi A8 LD3 en 2010 R8 Spyder waren te bewonderen in Iron Man 2, en de 2012 Audi S7 en R8 e-tron waren terug te zien in Iron Man 3. Hoeveel Iron Man films er nog komen durven we niet te zeggen, maar we weten zeker dat er wederom genoeg Audi’s in te bewonderen zijn!


Gerelateerd nieuws