AudiBlog.nl

Audi A5 Coupé 1.8 TFSI 118 kW/160 pk nu bestelbaar [Persbericht]

a5070046_medium
• B-label voor versie met zesbak én automatische transmissie
• Start / Stop systeem inclusief bestuurders informatie display
• Complete uitrusting, ook leverbaar als Pro Line-uitvoering
• Prijzen vanaf € 39.900,-

Audi breidt het leveringsgamma van de Audi A5 uit met de Audi A5 Coupé 1.8 TFSI (118 kW/160 pk). Deze nieuwe motor is beschikbaar met handgeschakelde zesbak of met de traploze Multitronic-transmissie. Beide uitvoeringen hebben een B-label. De standaarduitrusting van de Audi A5 Coupé is van het zelfde hoge niveau als die van de 2.0 TFSI-uitvoering. Wat de Audi A5 Coupé 1.8 TFSI des te aantrekkelijker maakt, is zijn prijsstelling vanaf € 39.900,- .

De 1,8-liter motor van de Audi A5 Coupé dankt zijn vermogen van 118 kW/160 pk aan de combinatie van directe benzine-inspuiting en turbotechnologie. De efficiency komt ook tot uiting in een lage CO?-uitstoot. De versie met handgeschakelde zesbak laat gemiddeld 164 g/km voor zich noteren en de uitvoering met de automatische Multitronic-transmissie 169 g/km. Beide uitvoeringen hebben een B-label en dat maakt ze tot een interessant zakelijk alternatief, ook al omdat de bijbehorende milieubonus bijdraagt aan de scherpe vanafprijs van € 39.990,- . De Audi A5 Coupé 1.8 TFSI Multitronic is er vanaf
€ 42.600,- .

De complete standaard

De Audi A5 1.8 TFSI heeft een zeer complete standaarduitrusting met onder andere volautomatische airconditioning, 17 inch lichtmetalen velgen, automatische snelheidsregeling, centrale deurvergrendeling en elektrisch bedienbare ramen en elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels.
Optioneel is de Audi A5 1.8 TFSI leverbaar in Pro Line-uitvoering. Daarbij wordt de standaarduitrusting uitgebreid met de comfort-airconditioning, Audi Parking system achter, bagageruimtepakket, een diefstalalarm (SCM-goedgekeurd), het Audi soundsystem, het lichtpakket, Xenon plus verlichting en een sportstuurwiel. De meerprijs voor de Pro Line-uitvoering bedraagt € 3.900,- .
De Audi A5 Coupé 1.8 TFSI is vanaf heden te bestellen.

 Bron: Audi Nederland


Gerelateerd nieuws

4 reacties

 1. Twan says:

  Wordt het proline pakket niet uitgebreid met MMI navigatie net als bij de A4? Iemand enig idee?

 2. Audiblog says:

  Nee, dit zit niet in de planning op dit moment.
  A3, A4 en A6 kent wel die mogelijkheden, Maar de TT,Q7, R8, A5, A8 zijn Niche modellen.

 3. Twan says:

  wat bedoel je met Niche modellen?

 4. Audiblog says:

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Nichemarkt

  Kijk even naar deze link. Ik hoop dat je het dan begrijpt.

Je kunt op dit moment niet reageren.