AudiBlog.nl

Beleef DTM van dichtbij op Zandvoort, bestel Audi kaarten

In het weekend van 17, 18 en 19 juli landt het spectaculaire DTM-circus weer in Zandvoort. Kan Audi net als in voorgaande edities hoge ogen gooien? U kunt nu online uw speciale Audi DTM kaarten kopen.

Het Circuit Park Zandvoort is door de jaren heen een echt Audi-circuit gebleken. De afgelopen jaren domineerde Audi in de DTM-race op het 4,3 kilometer lange circuit in de duinen aan de Noordzeekust. De afgelopen twee jaar was er zelfs een viervoudige zege voor Audi. De editie van 2009 belooft historisch te worden. Want Audi is vastbesloten zijn 100ste verjaardag kracht bij te zetten met feestelijke resultaten. Coureurs als Timo Scheider, Mattias Ekström en Tom Kristensen zijn gemotiveerder dan ooit om hun Audi-fabrieksauto’s als eerste over de streep te drukken.

Wilt u getuige zijn van de races? U als Audi-liefhebber kunt kiezen uit twee Audi DTM pakketten. Het Audi Fan Package biedt u een tribunekaart in de categorie zilver. De kaart is alle drie de dagen geldig, dus u hoeft niets van het spektakel te missen. Een originele Audi give-away is inbegrepen. Gaat u liever voor goud, dan is de Audi VIP Package wat voor u. U parkeert onder meer uw auto op de VIP-parkeerplaats dicht bij het circuit, er is een zitplaats met uitstekend zicht gereserveerd in het Audi VIP-gedeelte én u geniet de hele dag van de hoogstaande catering.

Meer informatie leest u op  audidrivingexperience .  Hier kunt u tot 6 juli de online de speciale Audi DTM kaarten kopen. U krijgt deze kaarten automatisch thuis gestuurd.

Bron Audi Nederland


Gerelateerd nieuws