AudiBlog.nl

De zakelijke aantrekkingskracht van Audi

audi-a3-sportback

De Audi’s A3, A4 en A6 weten de zakelijke rijder te bekoren. De Pro Line Business-uitvoeringen zijn rijk uitgeruste modellen met extra klantvoordeel en een interessante fiscale bijtelling.Speciaal voor de zakelijke rijder levert Audi de Audi A3, Audi A4 en Audi A6 als aantrekkelijke Pro Line Business-uitvoeringen.

Het betekent voor de Audi A3 & A3 Sportback dat de uitrusting wordt aangevuld met volautomatische airconditioning, metallic of pareleffect lak, middenarmsteun met opbergvak vóór en het Audi radio/dvd-navigatiesysteem. De Audi A4 Pro Line Business en Audi A6 Pro Line Business zijn voorzien van metallic of pareleffect lak, MMI-navigatie, diefstalalarm, multifunctioneel lederen 4-spaaks stuurwiel en telefoonvoorbereiding. De Audi A4 Pro Line Business voegt daar onder meer nog een bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm en Audi-soundsystem aan toe. De meerprijs van Pro Line Business bedraagt voor alle drie de modellen € 1.595,- incl. BPM/BTW.

De Audi A6 koppelt comfort aan een scherpe prijs. Voor een meerprijs van € 1.495,- is de Audi A6 al te rijden met de Multitronic automatische transmissie.

20 % fiscale bijtelling
De zakelijke rijder profiteert bovendien van een lage bijtelling van 20 procent als hij voor één van de volgende zeven Audi A3-modellen kiest:
• Audi A3 1.4 TFSI
• Audi A3 1.4 TFSI S tronic
• Audi A3 1.6 TDI
• Audi A3 Cabriolet 1.6 TDI
• Audi A3 Sportback 1.4 TFSI
• Audi A3 Sportback 1.4 TFSI S tronic
• Audi A3 Sportback 1.6 TDI

Deze modellen hebben een A-label en een zodanig gunstige CO2-emissiewaarden dat ze in de 20 procent fiscale bijtellingscategorie valt.

Meer informatie Audi aanbod.

Bron: Audi Nederland


Gerelateerd nieuws