Zoek

Audi A3 Cabriolet style by Belstaff

audi_a3_cabrio_by_belstaff-1

In het kader van “Audi Sail & The City”, gehouden jongst leden in maart op de Piazza Duca D’Aosta in Milaan onthulde Audi en Belstaff, haar officiële partner, een exclusieve preview van de nieuwe Audi A3 Cabriolet door Belstaff.  De Sail duurt tot September 2009.

audi_a3_cabrio_by_belstaff-4

Twee prestigieuze merken dat dezelfde succesvolle filosofie en traditie delen, en die beiden hun verjaardag vieren dit jaar, Audi haar 100 jaar en Belstaff 85 jaar.
De verwantschap tussen deze twee merken heeft een oorsprong naar de nieuwe Audi A3 Cabriolet door Belstaff, een meesterwerk op het gebied van innovatie en design, gemaakt met de meest geavanceerde technologieën en de recentste
materialen.

audi_a3_cabrio_by_belstaff-3

Onder de gasten, Francesco Mondadori, Paolo Berlusconi, Adriano Galliani, Filippo Inzaghi, Marco Borriello, Alessandro Costacurta, Nadège, Martina Colombari, Tiziano Ferro, Clarence Seedorf en de charmante Lola Ponce, die op trad voor een exclusieve live concert voor de gelegenheid.

audi_a3_cabrio_by_belstaff-2

De “Audi A3 Cabriolet Style door Belstaff en de Audi Sailing Team zijn het bewijs van Belstaff en Audi de grote synergie in een toekomstige samenwerking” verklaarde Michele en Manuele Malenotti.

Ga hier naar de speciale website van Audi A3 Cabriolet style by Belstaff

En hier naar de website van Belstaff

En wil je nogmaals genieten van de prachtige Lola Ponce

 

Hieronder wat Audi A3 Cabriolet spec’s van deze uitvoering;
Ambition 2.0TDI S tronic
Xenon
Alu optiek
DVD navigatie
Pro line
18 inch velgen
Grijs leder

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen